Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..

 

Hepimiz doğum günlerimizde hoş bir sürprizle karşılaşmak isteriz. Sevdiklerimizin, dostlarımızın ya da aile bireylerimizin bu özel günde yanımızda olmasını isteriz; yanımızda olmasalar da bizi mutlu edecek kutlama mesajlarıyla ya da hediyeleriyle bu özel anımıza ortak olmalarını umut ederiz. Doğum günü hediyeleri de bu özel anlar için olmazsa olmazlar arasındadır.

 

Sevdiklerimizin dünyaya gözlerini açarak bu sahnede kendi rollerini üstlendikleri özel an, onlar kadar bizim için de değerlidir. Yeni yaşlarına girdikleri bu özel günde yeni bir başlangıç yapmaları ve daha da iyi bir yıl geçirmeleri için onlara en güzel dileklerimizi sunmak isteriz.

 

Muhiku, doğum günü hediyeleri adı altında hazırladığı pek çok hediye kutusu seçeneğiyle sevdiklerimizin en özel gününü en güzel şekilde kutlamamızı sağlıyor. Hep Aklımdasın Doğum Günü Hediye Kutusu, Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Kutusu, Mini Doğum Günü Hediye Kutusu, İyi ki Doğdun Hediye Kutusu ve daha pek çok doğum günü hediyesi seçeneğiyle sevdiklerimizin yeni yaşında onlara en içten hediyeleri sunmamızı sağlıyor. 
Erkek Hediyeleri Seçmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı
Bir erkeğe hediye seçmek pek çoğumuz için zor bir süreç. Çünkü erkek hediyeleri denilince pek çoğumuzun zihninde canlanan şablon bellidir.

 

Piyasada bulunan hediye seçeneklerinden tutun da sıradan hediyeliklere kadar pek çok hediye seçeneğini tüketmiş durumdayız. Nasıl ki kadınlar yenilikten hoşlanıyorsa pekala bir erkek de yenilikçi hareketler karşısında oldukça hoşnut olacaktır. Bu sebeple bir erkeğe hediye seçmeden önce Muhiku’nun erkekler için özel olarak hazırladığı yenilikçi hediye seçeneklerine bakmak bizim için iyi olacaktır. İşte, Muhiku’nun benzersiz ve fark yaratan erkek hediyeleri seçenekleri:
Erkeğe Doğum Günü Hediye Kutusu
Bir erkeğe verilecek en güzel doğum günü hediyesi nedir diye soracak olursanız bunun cevabı Erkeğe Doğum Günü Hediye Kutusu olacaktır. Erkeğe Doğum Günü Hediye Kutusu içeriği; Pierre Cardin markasına ait çorap, cam matara, siyah tükenmez kalem, çikolata ve güzel dileklerinizin yer aldığı hediye notundan oluşmaktadır. Dilersek bize sunulan seçenekler arasından kutuya ekleme de yapabiliriz.

 
Erkeğe Hediye Kutusu
Muhiku’nun erkeklere özel olarak hazırladığı bir diğer hediye kutusu seçeneği ise Erkeğe Hediye Kutusu’dur. Erkek hediyeleri içerisinde en çok rağbet gören bu hediye kutusunun içeriği; kaliteli kahve çekirdeklerinden üretilmiş bir paket filtre kahve, kahveli aromatik mum, seçeceğiniz bir kitap, tükenmez kalem, Rebul markasının erkeklere özel olarak geliştirdiği duş jeli, siyah seramik kupa ve kahve  bilgi kartının mükemmel uyumu ile oluşturulmuştur. Eğer istersek bu hediye kutusunun içerisine farklı ürünler ilave edebiliriz.

Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu
Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu ile sevdiklerimize daha önce hiç karşılaşmadıkları bir hediye seçeneği ile sürpriz yapabiliriz. İçerisindeki her bir detayın özenle yerleştirildiği Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu erkek hediyeleri içerisinde en çok ilgi gören hediye kutularından bir diğeri.

 

Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu içeriği ise şu şekilde; dünya üzerindeki en kaliteli kahve çekirdeklerinden biri olan arabica kahve çekirdeklerinden üretilmiş filtre kahve, Rebul Dark Spice duş jeli, cam matara, siyah çerçeve, siyah seramik kupa, kahveli aromatik mum ve 3.nesil kahve bilgi kartı.

 

Bir erkeğe armağan edilebilecek en özel hediyelerden biri olan Erkek Arkadaşa Hediye Kutusu ile mutlu edemeyeceğimiz tek bir erkek bile yok!
Erkeğe Yeni İş Hediyesi Kutusu
Hayatımızın bazı dönemlerinde yeni kararlar veririz. Bu kimi zaman yeni bir ilişkiye başlamak olabilir kimi zaman yeni bir okula geçmek olabilir kimi zaman da yeni bir işe başlamak olabilir.

 

Yeni bir işe başlayan pek çok kişi işin ilk gününde biraz çekimser olur ve sevdiklerinin desteğini görmek ister. Bir erkeğe yeni iş gününde destek olmak için ona yapabileceğimiz en büyük jest erkek hediyeleri içerisinden Erkeğe Yeni İş Hediyesi Kutusu armağan etmek olacaktır.

 

Erkeğe Yeni İş Hediyesi Kutusu içeriği; Pierre Cardin markasına ait çorap, yine Pierre Cardin markasına ait mendil, siyah deri kartlık, Rebul Dark Spice duş jeli, tükenmez kalem ve yazacağınız hoş bir nottan oluşmaktadır. Bu hediye kutusu ile sevdiklerimizin desteğimize en çok ihtiyaç duydukları zamanlarında yanlarında olabiliriz.
Siz Hediyenizi Seçin, Muhiku Adresinize Yollasın!
Sevdiklerimiz için hediye seçmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Muhiku, bizleri mağaza mağaza gezmekten kurtararak sevdiklerimize hediye seçmeyi bir tık uzağımıza taşıyor. Sevdiklerimiz için en özel hediyeyi seçmek parmağımızın ucunda!

 

Muhiku, her yaşa ve cinsiyete göre hazırladığı hediye kutuları ile sevdiklerimize yapacağımız hoş sürprizlerde bizi yalnız bırakmıyor. Muhiku’dan yapacağımız alışverişler istersek evimize istersek de ofisimize en kısa sürede ulaşıyor.

 

Kısacası biz hediyemizi seçiyoruz, Muhiku kapımıza gönderiyor. Muhiku teslimatlarını iki farklı şekilde gerçekleştiriyor, bunlar:

 


  • Kargo ile Teslimat: Muhiku Türkiye’nin dört bir tarafına mutluluk dağıtmaya devam ediyor. Muhiku üzerinden yapacağımız alışverişlerde biz hediyemizi seçiyoruz Muhiku en kısa sürede hediyemizi adresimize yoluyor. Üstelik 69 TL üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz!


 


  • Aynı Gün Ücretsiz Teslimat: Muhiku, İstanbul içinde saat 12.00’a kadar verilen tüm siparişleri aynı gün teslim ediyor. İstanbul'un belli ilçelerini kapsayan bu kampanya ile sevdiklerimize sürpriz yapmam ız artık daha kolay. Üstelik bu seçenekte de 69 TL üzeri siparişlerde teslimat için herhangi bir ücret talebinde bulunmuyorlar.