Milletvekili Taytak, müjdeli haberi verdi: “Lise için imzalar atıldı, 4 mahalleyi kapsayan lisemiz hayırlı olsun..”

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

Milletvekili Taytak, müjdeli haberi verdi: “Lise için imzalar atıldı, 4 mahalleyi kapsayan lisemiz hayırlı olsun..”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak,  4 mahalle muhtarının lise talebiyle ilgili müjdeli haberi verdi. Taytak, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in de yakından takip ettiği lise için imzaların atıldığını müjdeledi.

Daha önce Gazi Mahallesi’nin anaokulu müjdesini veren Milletvekili Taytak, şimdide 40 bin nüfusa sahip olan 4 mahalle muhtarının lise talebiyle ilgili imzaların atıldığını müjdeledi. Geçtiğimiz aylarda Afyonkarahisar ziyaretleri sırasında, Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya, Nazmi Saatçi Mahallesi Muhtarı Şura Köylü, Ali İhsan Paşa Mahallesi Muhtarı Nazmi Bülbül ve Kocatepe Mahallesi Muhtarı Serkan Keser ile parti binasında bir araya gelerek Harbiş bölgesinde ikamet eden vatandaşların lise talebini görüşmüşlerdi.  Toplantı da, 4 mahalle muhtarı PTT Kalegörünmez Tesisleri içerisindeki ve mülkiyeti Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü’ne ait olan lojman binasının yerine lise yapılmasıyla ilgili Milletvekili Taytak’tan destek istemişlerdi.

Taytak, Bakan Karaismailoğlu’ndan arsayı talep etti
Muhtarların talebini yerine getirmek adına Ankara’da yoğun bir mesai harcayan Milletvekili Taytak, ilk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti. Taytak, mülkiyeti PTT’ye ait olan Kalegörünmez Tesisleri içerisindeki lojmanların olduğu arsaya lise yapımı için Bakan Karaismailoğlu ile görüştü. Bakan Karaismailoğlu ise PTT Genel Müdürünü arayarak gerekli çalışmaları başlattı. Daha sonra PTT Genel Müdürlüğü ile Milli Emlak Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Taytak, arsanın takas işlemleri ile ilgili girişimlerde bulundu.

“4 mahalleyi kapsayan lisemiz hayırlı olsun”
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in de yakında takip ettiği lisenin yapımı için imzaların atıldığını söyleyen Milletvekili Taytak,  “4 mahalle muhtarımız Afyonkarahisar ziyaretimizde lise ile ilgili taleplerini bize iletmişlerdi. Lise ile ilgili yapmış olduğumuz girişimler meyvesini verdi ve PTT Genel Müdürlüğü ile Milli Emlak Genel Müdürlüğü yer tahsisi konusunda anlaşmaları yaptılar. İnşallah yakın bir zamanda okul yapımına başlanır. Afyonkarahisarımıza hayırlı olsun.”dedi.

 “Valimiz ilimiz için bir şans”
Taytak, “Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek ile birlikte yakından takip ettiğimiz lise konusu çözüme kavuşmuştur. Göreve başladığı günden bugüne kadar ilimiz için önemli çalışmalara imza atan Valimiz Gökmen Çiçek ilimiz için bir şanstır. İlimize hizmet ve yatırımın kazanılması noktasında önemli çalışmalar yapmaktadır. Sayın Valimize Afyonkarahisar halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.