İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut KOÇAK ziyaretlerine devam ediyor.



KOÇAK'ın yerel seçimler için devam eden ziyaretinden birisi de Anbaryolu'ndaki iş yerleri oldu. İş yerlerine ziyaretleri esnasında samimi ve sıcak halleri, güleryüzlü muhabbeti halkıda memnun ediyor ki aynı şekilde halktanda karşılık buluyor.



Ziyaret ettiği işyerlerin de gerek iş yeri sahipleri gerekse alışverişe gelen vatandaşlar KOÇAK'LA sohbete doymuyor. Halka projeleri ile ilgili bilgi vererek halkın düşüncelerini de samimiyetle dinliyor. Kendisine sorulan soruları yanıtlarken sorun ve sıkıntılarını danışan vatandaşa da çözüm önerilerinde bulunuyor. Gittiği her yerde kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar hem muhabbet ediyor hem de KOÇAK'LA hatıra fotoğrafı çektirerek anılarına bir yenisini daha katıyorlar.



Bu arada, İYİ Parti Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak dünkü basın toplantısında, 



" Afyonkarahisar’ımızda kucaklaşmamız devam ediyor. Hep birlikte ev ev mahalle mahalle durmaksızın geziyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz, önerilerini alıyoruz. Ne kadar eğitimli olursak olalım ne kadar tecrübeli olursak olalım milletimizden öğreneceğimiz çok şey var.Biz milletimizin önerilerine kulaklarını tıkayan ben bilirim  diyen anlayışı ret ediyoruz.hepsinden öğreneceğimiz çok güzel şeyler var.Milletimizle buluşmamız bu yönü ile de çok  bereketli geçiyor. Esnafımız sıkıntılı, ekonomik dar boğaz insanımızı gerçekten çok kötü bir noktaya taşıyor. Her açtığımız kapının arkasında birkaç işsiz kardeşimizle karşılaşıyoruz. Türkiye’nin sıkıntısının yereldeki insanlarımıza kadar sirayet ettiğini görüyoruz. Bu güçle milletimiz, demokrasiden sapmadan, Türkiye’nin önünü açmaya karar vermiştir. Milletimiz, kararmakta olan ufkumuzu, “İyilik Güneşi” ile aydınlatarak ileriye bakmaya azimlidir. Milletimiz, yeni bir siyasal hareketle, yeni bir iktidarla, güçlü bir Türkiye yoluna devam etmek niyetini açıkça beyan etmektedir. Bu gaye ile yerel yönetimlere güçlü bir şekilde talibiz.Bu amaçla çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam etmekteyiz. Afyonkarahisar’da esnafımızla buluşmamız, halkımızla kuçaklaşmamız pazara kadar değil mezara kadar devam edecektir” dedi.