Afyonkarahisar'da  yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini alıp değerlendirmek, vatandaşların Valiliğiye veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarına müracaatları beklenmeden, doğrudan temas kurmak suretiyle toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen halk günü toplantısı Vali Yardımcısı Erhan Günay’ın başkanlığında yapıldı.

 

ValiliğinToplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Vali Yardımcısı Erhan Günay, bu toplantılar sayesinde vatandaşlarımızla daha sık bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerinin birinci ağızdan alınarak imkânlar çerçevesinde en kısa sürede ve en uygun çözümlerin bulunmasına çalışıldığını ifade etti.

 

Konuşmasının devamında toplantıda bulunan vatandaşlara tek tek söz veren Vali Yardımcısı Erhan Günay’a içme suyu, ulaşım, eğitim, toplu taşıma,  sağlık, imar, gibi konuların yanı sıra iş ve yardım taleplerini ilettiler.

 

Talep, istek ve önerilerin ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmek üzere not alınması ve Vali Yardımcısı Ergan Günay’ın kapanış konuşmasıyla sona erdi.