01-04 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Hakim ve Savcılar Kurulu Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı için Afyonkarahisar’a  gelen Hakim ve Savcılar Kurulu Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Hakim ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Adalet Bakanlığı Müsteşarı ve HSK Üyesi Selahaddin Menteş, HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç, Müsteşar Yardımcısı Cengiz Öner, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. ACM Başkanı Hayati Karaaslan ile Hakim ve Savcılar Kurulu Üyeleri bulundular.

 

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaret sırasında Afyonkarahisar’da olmaktan memnuniyetini ifade eden Hakim ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Afyonkarahisar’ın konumu ve sahip olduğu termal tesisleri ile eşsiz bir il olduğunu, bu nedenle  Hakim ve Savcılar Kurulu Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısının Afyonkarahisar’da gerçekleştirilmesinin uygun olacağını düşündüklerini ifade ederken, nazik ev sahipliğinden dolayı Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkürlerini iletti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar’ın tanınırlığı arttıkça büyük organizasyonlara ve çok önemli toplantılara ev sahipliği yaptığını bu anlamda da Afyonkarahisar’ın geleceğe emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Hakim ve Savcılar Kurulu Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı’nın burada yapılmasının ilimize ayrı bir önem kazandırdığını söyleyen Vali Tutulmaz, Afyonkarahisar’da geçekleştirilen toplantıların başarılı ve verimli geçeceğine inandığını sözlerine ekledi.