Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan 7 Ekim 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Oda Meslek Komitesi ve Oda Meclis Üyeleri Seçimlerinde gurup olarak yeniden aday

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan 7 Ekim 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Oda Meslek Komitesi ve Oda Meclis Üyeleri Seçimlerinde gurup olarak yeniden aday olduklarını, kendisinin de bir dönem daha Yönetim Kurulu Başkanı olmayı düşündüğünü söyledi.

 

Birlik ve beraberlik içerisinde kendi ekibiyle yeniden iş başına gelmeyi hedeflediğini kaydeden Başkan Uyan Dinar TSO’da yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi, “4 yıl çabucak geçti. Bizler bu 4 yıllık zamanda birçok ilke imza attık. Odamız üyeleri bir çok yurtiçi fuar etkinliklerine katıldılar; yine üyelerimiz yurtdışında fuar etkinliğine katıldılar. Yurt içindeki Fuarlara ve Antalya’da düzenlenen YÖREX Fuar etkinliklerine 4 yıl boyunca sürekli katılarak üyelerimizi tanıttık ve bölgemizi temsil etmeye çalıştık. Avrupa birliği projesi ile Bölgemizdeki üniversite öğrencilerini yurtdışına götürdük. Elektronik arşiv uygulamasını başlattık. Bölgemizi tanıtacak olan DİNARTSO İŞ REHBERİNİ çıkarttık tüm Türkiye'ye dağıtımını sağladık, Odamıza ait Web sitemizi tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yeniledik, Bölgemizde yine ilk olarak Akıllı Telefonlarda kullanılması amacıyla Cep Telefonu Uygulamasını yaptırdık. 60 yaş üzerindeki üyelerimize Bilgisayar kullanmayı Sosyal Medyayı kullanmayı öğretmek amacıyla eğitimler verdik, üyelerimizin talep ettiği tüm eğitimlerin verilmesini sağladık ayrıca 2 adet dış ticaret eğitimi ve 4 adet Uygulamalı Girişimcilik eğitimi vererek ilçemiz ekonomisine katkı sağladık, Odamızda Ticaret Sicil Müdürlüğünün kurulmasını sağladık,TOBB Bünyesinde bir üst kurul olan KOBİ POLİTİKALAR KURULU nda Odamızı ve üyelerimizi temsil ettik” dedi.

 

Siyasetin Önemli İsimlerini Ağırladık

 

Dinar TSO Başkanı Ahmet Hakan Uyan Dinar TSO seçimleriyle alakalı oalrak gazetecilere yaptığı açıklamasının devamında 4 yıl boyunca görev yaptıkları odada CHP Genel BAŞKANI Kemal KILIÇDAROĞLU ve beraberindeki heyete sabah kahvaltısı ikramlarının olduğunu, MHP Genel BAŞKANI Devlet BAHÇELİ' yi Odada ağırladıklarını hatırlatarak şunları söyledi, “Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL ün davetiyle Odamızı ve bölgemizi Danimarka'da temsil ettik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ın davetiyle Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet ve davet edildiğimiz etkinliklerine katıldık. Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU nun davetiyle Ekonomik Çalıştay programında sorunlarımızı aktardık.Başbakanımız Binali YILDIRIM ın davetiyle Ekonomik Çalıştay programında bölgemizi ve Odamızı temsil ettik. İlk kez üyelerimizin bir sorununun TOBB olarak Hükümetimize iletilmesini sağladık. 4 Bakanımız ve TOBB Başkanımızın şahitliğinde UŞAK TSO ile kardeş oda olduk. AYDIN TİCARET ODASI ile kardeş oda olduk. Ayrıca Avrupadan Romanya nın SİBİU TARIM ODASI ile kardeş oda olduk.16 Şubat 2016 tarihinde TOBB Başkanımız Valimiz ve Milletvekillerimizin Kaymakamlarımızın ve Belediye Başkanlarımızın da katıldığı törenle üyelerimizle birlikte olduk.İlk günden itibaren herkese eşit mesafede yaklaşım içinde olmaya özen gösterdik. Odamız bünyesinde görev yapan 2 personel arkadaşımızı Oda tarihinde ilk kez olmak üzere emekliliğe hak kazandılar. Biliyoruz ki yaptıklarımız var , yapmaya çalıştıklarımız var , yapamadıklarımız var. Elimizden geldiğince iyi niyetle hareket etmeye çalıştık. Odamızı 5 yıldızlı AKREDİTE odalar arasına sokarak Odamıza bir ivme kattık.Şimdi 4 yıllık görev süremizin sonuna geldik. Bir dönem daha bu kutsal göreve bütün gurubumuzla birlikte yeniden talibiz.

 

7 ekim 2017 Cumartesi günü yapılacak seçimlerde tekrar aday olduğumu kamuoyuna saygıyla bildiririm” dedi.

>>> Umut Gazetesi