İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayın AV. Hakan Şeref Olgun, dün bütün teşkilat mensupların iftar ymeği verdi. Davete, İYİ Parti teşkilat üyeleri büyük ilgi gösterdi, 

Gözden kaçırmayın

Karataş: Ali Çetinkaya TOKİ Konutlarının sorunlarını çözeceğizKarataş: Ali Çetinkaya TOKİ Konutlarının sorunlarını çözeceğiz

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayın AV. Hakan Şeref Olgun, dün bütün teşkilat mensupların iftar ymeği verdi. Davete, İYİ Parti teşkilat üyeleri büyük ilgi gösterdi, 

Organizasyonda İYİ Parti teşkilatları ve aday adayları birlik ve beraberlik görüntüsü verdi.

İftar sonrası İYİ Parti Milletvekili adat adayı Hakan Şeref Olgun bir konuşma yaptı.

 

İŞTE O KONUŞMA:

 

"Çok kıymetli ilçe başkanlarım,

İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerim,

İl kadın politikaları başkanlarım, 

İl gençlik kolları başkanlarım,

Değerli il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerim,

Her biri ,birbirinden değerli merkez ilçe mahalle temsilcilerim,

Sizlerle beraber yol yürümekten büyük bir onur ve gurur duyduğum çok değerli dava arkadaşlarım,

Basınımızın güzide temsilcileri,

Her birinizi ayrı ayrı selamlıyor, kucaklıyor, bu mübarek ramazan gününde davetime icabet edip, buraya teşriflerinizden dolayı şükranlarımı, saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Öncelikle her birinizden hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Afyonkarahisar da 1.700 kişilik salon bulamadığım için üçe bölünmek zorunda kaldık.

Şahsımı ve partimiz için yapmış olduğum çalışmaları biliyor ve takip ediyorsunuz. Ben, hafızalarımızı  tazelemek adına, kısaca bunlardan bahsetmek istiyorum.

Değerli arkadaşlarım,

Sn. Genel başanımızın, 26 mayıs 2021 tarihinde, türkiye büyük millet meclisinde, rozetimi takmasından sonra, gelip merkez ilçeden üye kaydımı yaptırdım. O gün bu gündür, hiç durmadan sürekli sizlerle beraber oldum.

Aslen çay ilçesindenim. Ayrıca, merkez ilçe üyesi ve delegesi olmama rağmen, afyonumuzun 17 ilçesi  ve merkez ilçemizi bir bütün olarak görüp, hiçbir ilçeyi diğerinden üstün tutmadım.

  her ilçeye, kongrelerle beraber, en az üç defa ziyarete gittim. Hatta, bazı ilçelerimize 4-5 kez gittiğim olmuştur. Kongrelerden sonra, seçilen ilçe başkan ve yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretlerimi en az 80-100 araçlık konvoylarla, gerçekleştirdim. Bundan maksadım, ilçe teşkilatlarımızı ve partimizi bu ilçelerde onure etmekti. Bunda da ziyadesiyle başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

Çok kıymetli arkadaşlarım,

Merkez ilçe delege seçimleri ve kongre sürecini beraber icra ettik. Ben, teşkilat ve taban siyasetinden geldim. Güvenevler mahallesinde delege seçimlerine girerek ve seçilerek merkez ilçe kongre delegesi oldum. Biliyorsunuz, rakipli bir kongreden sonra izzet köken kardeşim merkez ilçe başkanımız seçildi. Buradan da il delegesi, il kongresinde de büyük kongre delegesi seçildim.

Şuan da ise hiç bir üyemiz arasında ayrım yapmaksızın, hepsini kucaklıyorum. Demem o ki, tepeden inme değil, en tabandan tırnaklarımla kaza kaza geliyorum.

Çok değerli dava arkadaşlarım ,

Yaklaşık 2 yıldır, il başkanımız sayın Muhammet Mısırlıoğlu ve 18 ilçe başkanımızla, sürekli iletişimde olup, elimin erdiği, gücümün yettiğince, her türlü talep ve istekleri karşılamaya çalıştım.

İlçelerimiz ve  merkez ilçemize bağlı beldelerimizde eksik olan teşkilatların kurulmasını, binaların tutulmasını, il başkanımız muhammet mısırlıoğlu önceki ilçe başkanımız orhan karagöz ve yeni ilçe başkanımız izzet köken kardeşimle gerçekleştirdik.

Ve yine hepinizin malumu, afyonumuzda çok konuşulan, o günlerde bir hayli gündemde olan, ordu bulvarı üzerindeki, eski garanti bankası ve türk telekom olarak kullanılan iş yerini kiraladım. Giydirmesini ve tefrişatını yapıp, anahtrarını il başkanımıza teslim ettim.

Bugün seçim kordinasyon merkezimiz olarak kullanılıyor. Orada, benim bir tane resmimi göremezsiniz. İl başkanımızın, haftalık basın toplantılarını yapmasının yanında,partimizin deprem yardım organizasyonları dahil,  partimizin her türlü etkinliği burada yapılmaktadır.

Bunun yanında, il teşkilatımızın sorun ve problemlerinin çözümünde de katkı sağladım. İlimiz coğrafyasının geniş olması nedeniyle, il başkanlığımızın ihtiyaç duyduğu aracı il başkanlığına tahsis ederek büyük bir ihtiyacı karşıladım. Elimden geldiğince partililerimizin, iyi günü olan düğünlerinde, kötü günü olan cenazelerinde bulunmaya çalıştım.

Şimdi, değerli arkadaşlarım demem şu…

Ben kendini çok iyi yetiştirmiş hukukçu bir kardeşinizim. Ülkemizde çok tanınan, bilinen avukatlarla ortak davalara giriyorum. Türkiyede çok büyük şirketlere danışmanlık hizmetleri veriyorum. 

Bunların yanında, yukarıda bahsettiğim gibi sizlerden biriyim. İnanın, son iki yıldır partimize harcadığım mesai, kendi işlerime ayırdığım zamadan çok daha fazladır . Bundan kesinlikle şikayetçi değilim. Severek, isteyerek ve büyük bir heyecanla koşturdum.

Şimdi ,  sizlere klasik bir siyasetçi söylemini ifade etmek istiyorum; hani derler ya yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Ben hiç bir yetkim yok iken bu kadar koşturup, çalışıp,  hizmet ettim.

Hani bir söz daha var  bilirsiniz; tarlada izin olsun ki harmana yüzün olsun diye.  Şükürler olsun tarlada ayağımızın değmediği yer yok.

Değerli dava arkadaşlarım,

Dedim ya, hiç bir yetkim yokken, sizlere hizmet etmeye çalıştım . Şimdi ise, sizlerden,  partimize ve kadim şehrimiz Afyonkarahisar ‘a hizmet etmek için yetki istiyorum. Benim şahsen yapılmasını çok istediğim tüm üyelerimizin katılımıyla, önümüzdeki pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında oylarınıza talibim.

Sizler takdir eder, rabbim’ de nasip ederse beni milletvekilliğinde görün. Size söz veriyorum, günün her saati ulaşabileceğiniz, her türlü meselenizi anlatabileceğiniz bir vekiliniz olacağım.

Basında da açıkladım; Ankara’da TBMM karşısında, çok merkezi bir yerde “Afyon iyilik evi” ni ihdas ettim. Özellikle partili arkadaşlarım, Ankara’ya geldiğinde asla yabancılık çekmeyecek, her türlü problemleriyle, hem şahsım, hemde kurduğum ekibim yakından ilgilenecek.

Afyon’a dönerken de Allah razı olsun iyi ki Hakan vekilimizi seçip göndermişiz dedirtmenin mücadelesini vereceğim.

Yine size söz veriyorum; yürütmenin millet ittifakına geçmesi durumunda, afyon’umuza herkesin gıpta ile bakacağı hizmetleri getireceğim. Sizleri asla mahçup etmeyip, gurur duyacağınız , iyi ki seçmişiz diyeceğiniz bir vekil olacağım inşaallah.

Değerli dostlarım,

Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında çıkan sonucun partimiz, afyonumuz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını yüce rabbim’den niyaz ediyor, davetime icabet edip buraya kadar teşriflerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı minnet, şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. İdrak etmekte olduğumuz mübarek ramzan ayınızı tebrik ediyor, bizlere, milletimize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.

 

 

 

Allah hepinizden razı olsun.

Kendimi size, sizi allah’a emanet ediyorum

Sağ olun, var olun.