28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde İYİ Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Av. Hakan Şeref Olgun, mazbatasını törenle aldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

 

-İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun mazbatasını aldı

28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde İYİ Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili seçilen Av. Hakan Şeref Olgun, mazbatasını törenle aldı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi İbrahim Küçükkurt Konferans Salonunda düzenlenen törende, İl Seçim Kurulu Hâkimi Özgür Türksever’den mazbatasını alan Olgun, seçim sürecinde kendisine destek olan partili partisiz herkese teşekkür etti.

İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun; “14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde halkımızın şahsıma verdiği Milletvekilliği görevinden dolayı büyük bir onur duydum Üzerimde büyük bir sorumluluk hissediyorum. Görevimin bilincindeyim. Allah’ım inşallah beni Afyonkarahisarlılarımıza ve tüm halkımıza beni mahcup etmez, bundan sonra da canımızla kanımızla Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmeyi nasip eder.

Bu vesileyle bana seçim süresince bana destek olan, benimle yol yürüyen partili partisiz tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum, hepsinden Allah razı olsun. Aynı zamanda bu seçimleri sükûnet içerisinde yapılmasını sağlayan, gece gündüz emek harcayan İl ve İlçe seçim kurulu başkan ve üyelerimize bizzat teşekkür ediyorum” dedi.

Törenin ardından salonu dolduran partililer Milletvekili Hakan Şeref Olgun ile günün anısına fotoğraf çektirdiler.