-Olgun: Sandık başında olacağım

-İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun: “Unutmayın bu seçimlerin ardından Afyon’un 3 Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak”

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Hakan Şeref Olgun, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde kendisinin de sandık başında olacağını belirterek, “Tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimi sandıklara bekliyorum. Unutmayın bu seçimlerin ardından Afyon’un 3 Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak” dedi.

İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde Millet İttifakı Partilerin İl Başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelen Milletvekili Olgun, çok sayıda avukat arkadaşının da okullarda görevlendirildiğini ifade etti.

SANDIK BAŞINDA OLACAĞIM

14 Mayıs seçimlerinde AK Partililerin ortaya koyduğu oyunların tek tek ortaya çıkardığını anlatan İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun; “Sandık başında ceplerinde göstere göstere AK Parti rozetli kalemlerin olduğunu dikkat ettik. Bunları yaptığımız itirazlar neticesinde kaldırdığımızı düşünüyorum. Bunlara önümüzdeki seçimlerde asla ve asla müsaade etmeyeceğiz. Ben de sandık başında olacağım ve bu seçimi alacağız. Başka yolu yok” diye konuştu.

AFYON’UN 4 CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLACAK

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde herkesin eşit şekilde yeniden bir yarışa girileceğini belirten Milletvekili Olgun; “Bu seçimler Afyonkarahisar’ımız için oldukça önemli. Neden derseniz, Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması halinde Cumhurbaşkanı Yardımcılarının birisi benim Genel Başkanım, birisi Afyonlu, ikisi de Afyon'un damadı olacak. Bu ilimiz için oldukça önemli. İlimizin yeterince yatırımı alabilmesi için bu çok önemli. Bunun da bilincinde olarak, tüm halkımızı sandık başına oy kullanmaya, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye çağırıyorum” dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun’un görüşlerine katıldıklarını dile getiren Millet İttifakı İl Başkanları ve yöneticileri, 28 Mayıs günü Sandıklar sahip çıkma adına yeniden söz verdiler.