Madeni Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Hakan Dilek ve ekibi Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri


Madeni Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Hakan Dilek ve ekibi Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Ziyarette Hakan Dilek ile birlikte yönetim kuruluna aday olan İsmail Çelik, Seyfullah Aladağ, Beytullah Çöygün, Nurettin Kavlak ve Halit Akyol da yer aldılar.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, “Hakan Bey bizim camiamızla da bağlantılı olan bir isim. Aynı zamanda Cemiyetimizin de yönetim kurulu üyesidir. Çıkmış oldukları hizmet yarışında kendilerine başarılar diliyor, esnaf camiamız için hayırlı olan sonuca ulaşmalarını diliyoruz” dedi.
1800 civarında üyesi bulunan Madeni Sanatkarlar Odası’nın 80’i aşkın meslek grubunu bünyesinde barındırdığını belirten Başkan adayı Hakan Dilek, “Kimse bizim rakibimiz değil, hepimiz refikiz. Bu bir hizmet yarışıdır. Esnafın içinden gelen birisiyiz. 3 dönemdir Emin Birliktir Başkanımızın yönetiminde yer aldıktan sonra Emin Başkanımızın aday olmayacağını açıklamasının ardından biz de adaylığımızı açıklamış bulunuyoruz” dedi.
Esnafın sorunlarının çözümüne hizmet etmek için aday olduklarını dile getiren Hakan Dilek, “Ocak ayında yapılması beklenen seçimlerde esnafımızın temsilcisi olabilmek için bu yola çıktık. Hem memleketimiz hem de esnafımız için hayırlı olan sonucu diliyoruz” dedi.