İstanbul Perpa Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Hacı Demir, Balıkesirli İşadamı Ömer Kaya ve beraberindekiler Afyonkarahisar İİBF mezunları buluşması için geldikleri Afyonkarahisar'da Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

Hacı Demir ve beraberindeki heyet, Dumlupınar BİLSEM'de idareci ve öğretmenlerle sohbet etti, derslikleri inceledi ve beraber yapılabilecek faaliyetler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Hacı Demir "Afyonkarahisar'a özel bir ilgim ve vefa borcum var. Üniversite yıllarım burada geçti. Burada çok güzel hatıralar biriktirdim. İstanbul'da Afyonlu çocuklarla ve danışman öğretmenleriyle tanışma fırsatı buldum. İşin açıkçası çok heyecanlandım. Afyonlu gençlerimizi, danışman öğretmenleriyle, ekipleriyle, takımlarıyla böyle uluslararası bir yarışmada ve sergide görmek beni çok gururlandırdı ve heyecanlandırdı. Sonrasında buradayız. Bu gençlere, bu arkadaşlara, bu kuruma nasıl faydamız olur, nasıl destek verebiliriz, elimizden gelen neler vardır, onları görüşüyoruz, hem de buradaki görevli öğretmen arkadaşlarımla hasret gideriyoruz. Bize gösterdikleri ilgi için Dumlupınar BİLSEM ailesine teşekkürler ediyorum" dedi.

Hacı Demir, her yıl Afyon İİBF mezunları olarak Afyon'da buluştuklarını, 2-3 gün Afyon'da vakit geçirdiklerini, hatıralarını tazelediklerini belirterek "Şimdi yeni bir yuvamız ve ailemiz oldu. Dumlupınar BİLSEM'e her konuda elimizden geldiğince destek vereceğiz. Hem kişi olarak, hem kurum olarak bu gençlerin yanında olacağım" dedi.