Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Şuhut Millet Bahçesi’nde incelemeler yaparak, yüklenici firmadan bilgiler aldı.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Şuhut Millet Bahçesi’nde incelemeler yaparak, yüklenici firmadan bilgiler aldı.


Kaysa inşaat şantiye şefi Mert Ali Coşkun ile birlikte millet bahçesi inşaat sahasını gezen Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt yaptığı açıklamada ‘’Bisiklet yollarıyla, yürüyüş yollarıyla, her türlü etkinlik alanlarıyla, yeme-içme mekanlarıyla, millet kıraathanesiyle,yeşil alanlarıyla ve camisiyle 140.000m2 alana sahip olacak olan Millet Bahçemizin inşaat alanındayız.Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetimiz ve belediyelerimiz bu süre içerisinde son derece başarılı hizmetler yaptı.


Tam iki yıldır tüm dünyanın etkilendiği pandemi sürecine rağmen yapılan büyük yatırımlara örneklerden birisi de bu tesisimiz. Güçlü yönetimle ve koordinasyonla inşallah yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz.


Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde el birliğiyle milletimizin emrinde çalışıyoruz. İnsanımızın sağlıklı, eğitimli, donanımlı olması ve ilçemizin daha yaşanılır ilçe olması açısından her türlü çabayı sarf ediyoruz. Bunları yüksek bir koordinasyon içinde çalışarak, istişareler ile gerçekleştiriyoruz.Hemşehrilerimize, ilçemize, bölgemize,ülkemize hayırlı uğurlu olsun.Şuhut Millet Bahçesinde hayat Şubat ayında başlıyor’’dedi.