AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya 6 Haziranda Sinanpaşa’nın Güney Beldesinde yapılacak seçimler ile alakalı bir açıklama yaparak, 2014-2020 yılları arasında köy statüsünde iken beldeye yapılan yatırımları açıkladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya 6 Haziranda Sinanpaşa’nın Güney Beldesinde yapılacak seçimler ile alakalı bir açıklama yaparak, 2014-2020 yılları arasında köy statüsünde iken beldeye yapılan yatırımları açıkladı.


Güney Cumhurbaşkanımıza Sahip Çıkacaktır
Güney’in yeniden belde olması için söz verdiklerini ve bugün sözlerini tutarak Güney’de seçimin yapıldığını belirten Milletvekili Özkaya, “Güney Beldemizin yeniden belediye statüsüne kavuşarak seçim yapılması için sürecin başından bu yana takipteyiz. İlgili Bakanlarımız ve YSK Başkanlığımız ile defaten görüşmelerimiz neticesinde bugün Beldemizde yeniden seçimler oluyor. İnşallah Güney’li hemşehrilerimiz Güney’de yeniden AK Partimizin adayı Erol Karabacak başkanımızla Gönül Belediyeciliği anlayışını burada hakim kılacak. Bundan hiç şüphemiz yok” dedi. Milletvekili Özkaya, buradaki seçimlerin sonucunun çok önemli olduğuna da değinerek, “Güney halkı her dönem olduğu gibi yine Sayın Cumhurbaşkanımız’a ve AK Partimiz’e sahip çıkarak, hizmet ve gönül belediyeciliğini tercih edecektir. İnşallah Güney beldemiz daha çok hizmet ve yatırımla buluşacaktır” dedi.
“Güney’in Sorunlarına Çözüm Üretmeye Devam Edeceğiz”.


Milletvekili Özkaya, Güney Kasabası’nın köy statüsüne geçmesiyle birlikte hizmet ve yatırımlardan mahrum bırakılmadığının da altını çizerek, “Son 6 yıllık dönemde sadece Kaymakamlığımız vasıtası ile  Güney’e 1 milyon liraya yakın yatırım gerçekleştirdik. köylerimize Özel İdaremiz ve İL Genel Meclisimiz vasıtası ile de yarım milyondan fazla yatırımın doğrudan Güney’e gelmesini sağladık. Güney’de Halı Saha, Düğün Salonu, İçme Suyu için Güneş Enerji Sistemi, İçme Suyu Depo tamiratı, Kanalizasyon hat yenilemesi gibi bir çok alanda yatırımı beldemize kazandırdık. İnşallah Güney’li hemşerilerimiz bu yatırım ve hizmetlerin devamı için 6 Haziran’da Başkan Adayımız Erol Karacabak’ı tercih edecektir” dedi. Milletvekili Özkaya, Güney için yapılacak her hayırlı işin arkasında olacaklarını ifade ederek, “AK Parti olarak, Hükümetimiz  tüm imkanları ile bugüne kadar olduğu gibi Güney beldemizdeki sorunların çözümü için çalışacaktır. Bizde Afyonkarahisar AK Parti milletvekilleri olarak halkımız ve beldemiz için yapılacak her hayırlı işin destekçisi ve takipçisi olacağız” dedi.  Milletvekili Özkaya, Güney’in köy statüsüne dönüşmesi ve belde olduğu süreç arasında da ciddi yatırımlar aldığının altını çizerek, “Güneyli vatandaşlarımız müsterih olsun son 6 yıldır nasıl AK Parti olarak Güney’in sorunlarına çözüm üretti isek, Belediye olduğu andan itibaren de üretmeye devam edeceğiz” dedi. Milletvekili Özkaya, son olarak seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını temenni etti.