Ege bölgesinin önde gelen kurban kesim merkezlerinden olan Çavdar Et ve Hayvancılık Yetkilileri ile bir röportaj gerçekleştirdik .

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Ege bölgesinin önde gelen kurban kesim merkezlerinden olan Çavdar Et ve Hayvancılık Yetkilileri ile bir röportaj gerçekleştirdik .

Çavdar Et ve Hayvancılık yetkilileri, satışların daha yeni başlamasına rağmen bekledikleri rakamların üzerinde talep gördükleri için bu yıl için kurbanlık Hayvan ve Hisse satışlarından memnun olduklarını belirttiler . 

Çavdar Et ve Hayvancılık, yetkilileri "İsterseniz ortaklarınızla birlikte gidip hayvan beğenip pazarlık gerçekleştirip almış olduğunuz hayvanı sizlere randevu saati vererek kesim ve parçalama işlemlerini gerçekleştirip  sizlere teslim ediyor . Ayrıca ortaklarınız yoksa HİSSE kaydı yaptırarak ta Kurban ibadetinizi yerine getirebiliyorsunuz." dedi.
.

AFYONHABER: Kurban kesim tesisinde ne gibi önlemler alıyorsunuz?

ÇAVDAR ET VE HAYVANCILIK: İslami kuralllar ve hijyen kurallarının en önemli kurallarımız. Hem çalışanlar hem kesim tesisinde tüm titizlikle İslami kurallar ve Hijyen kurallarına önem veriyoruz. Ayrıca Son 2 yıldır Covid 19 ile alakalı da ciddi önlemler alıyoruz. Geçen yılki önlemlerimizi 2 katına çıkartacağız. Bu yıl en önemli kuralımız tesislerimizde ağırlayacağımız müşterilerinin ve çalışanlarının alana HES kodu ile giriş yapabilecekler. Hem Misafirlerimizin sağlığı çalışanlarımızın sağlığı ve kendi sağlığımız herşeyin önünde gelmektedir.

AFYONHABER: 2021 yılı kurbanlık hayvan fiyatlarından durum ne?

ÇAVDAR ET VE HAYVANCILIK: 2021 yılında maliyetlerimiz ciddi oranda artış gösterdi, özellikle yem fiyatlarının yükselmesinin hayvan maliyetlerini ciddi oranda etkiledi, fakat 2021 yılında da %10 ile %15 arasında bir artış gerçekleştirdik, çünkü tüketicilerimizin de Covit-19 ile alakalı etkileneceklerini düşünerek cüzi oranlar da fiyatlarda artış gösterdik.

Çavdar Et ve Hayvancılık yetkileri yapmış olduğumuz röportajın sonunda tüm Dünyanın uğraşmakta olduğu Covit 19 salgınından bir an önce kurtulmayı ve ülkemizin eski günlerine en kısa sürede dönmesi temennisiyle diyerek iyi dileklerde bulundu.

Çavdar, sözlerini "2021 yılında sektördeki tüm üreticilere de bereketli bir yıl olmasını Allahtan diliyoruz" diyerek bitirdi.

Çavdar Et ve Hayvancılık Yetkililerine teşekkür ediyoruz.

ÇAVDAR ET VE HAYVANCILIK
Afyonkarahisar Çayırbağ Kasabası Gazlıgöl yolu 7. km.

Halil Çavdar  0530 417 3422
Mustafa Çavdar 0546 287 6401
Bekir Çavdar 0553 213 7246

#afyonkurbanlık  #afyonkurbanlıkhisse - #2021yılıkurbanlıkfiyatları #afyoncavdaret #afyonkurbanlıkhayvan