AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLLERİNİN BAYRAM MESAJLARI.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLLERİNİN BAYRAM MESAJLARI.



VEYSEL EROĞLU

Bütün hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla tebrik ediyorum. Bayramın; barış, mutluluk ve huzurun yeryüzünün her yerine hâkim olduğu bir Dünyanın inşasına vesile olmasını temenni ediyorum.
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan Ayı’nı daha geride bıraktık. Bizleri, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Rabbimize hamd ediyorum.

Ramazan’da Kazandığımız Güzel Hasletleri Bütün Hayatımıza Yaymalıyız…

Rahmet, bereket ve arınma mevsimi ramazan ayının ardından barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayılarak bütün hayatı kuşatacağı Ramazan Bayramı'na ulaştık. Bayram, bir ay boyunca iyilik, ibadet ve tefekkürle kendini her yönüyle eğiten müminlere ramazanın en güzel hediyesidir.
Ramazan ayında elde edilen kazanımların, bayram sonrasında da devam ettirilerek rahmet ve bereket ikliminin sürdürülmesi çok önemlidir.

Bu Bayramda Evimizde Kalalım, Tedbirlere Riayet Edelim…

Geçen sene olduğu gibi bu sene de korona virüs sebebiyle farklı bir Ramazan-ı Şerifi yaşadık. Belki sevdiklerimizle birlikte iftarlar yapamadık, kardeşlerimizle omuz omuza teravih namazları kılamadık, mukabelelerde buluşamadık ama Ramazan-ı Şerif’in o muhteşem manevi iklimi her zerremize kadar bizi sardı ve gönül bağlarıyla bizi birbirimize bağladı.

Şimdi ise yine farklı bir bayram yaşıyoruz. Evlerimizden çıkmadan, sevdiklerimizle beraber olamayacağımız bir bayram daha olacak. Ama kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için bu fedakârlığı yapmamız gerekiyor.
Bütün vatandaşlarımızın alınan bu tedbirlere riayet etmesi bizler için ve sevdiklerimiz için büyük önem arz etmektedir. İnşallah alınan bu tedbirlere riayet ettiğimiz sürece virüsü yenmemiz ve sevdiklerimizle bir ve beraber olmamız daha çabuk olacaktır.

Biliyoruz ki bayramlar, bizleri fıtratımızla buluşturan, hayatın sekinet ve huzura dönüştüğü, sevgi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiren birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma günleridir. Bu bayramda sevdiklerimizi telefonla arayalım. Büyüklerimizi, anne ve babamızı, akrabalarımızı, komşularımızı, hasta ve yaşlılarımızı telefonla arayalım ve onların hal ve hatırlarını soralım.
İlk kıblemiz Mescid-i Aksa ve Filistinli kardeşlerimiz; terörist devlet İsrail’in zulmüne maruz kalmaktadır. Devlet Terörü işleyen İsrail’in saldırıları sonucu çoğu çocuk 20 Filistinli kardeşimiz şehit düşmüştür. Başta İslam Dünyası olmak üzere bütün Dünyanın bu terör devletinin alçakça ve zalim saldırılarına dur demesinin vakti gelmiştir. Türkiye olarak tarihi bağlarımız olan Filistinli kardeşlerimiz kendi topraklarında özgürce yaşaması ve Kudüs’ün refaha ermesi için uluslararası hukukta ve her alanda mücadelemizi sürdüreceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, bayramların bayram gibi yaşandığı, barış, mutluluk ve huzurun yeryüzünün her yerine hâkim olduğu bir Dünyanın inşasına vesile olması, sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara erişmemiz temennisiyle, hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı gönülden tebrik ediyorum.




BURCU KÖKSAL

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sabır, ibadet, mağfiret, rahmet ve bereket ayı olarak kabul edilen Ramazan Ayı'nın geride kaldığını belirterek, Ramazan Bayramı’nın ülkemizde ve bütün dünyada huzur içerisinde geçmesini temenni etti.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

RAMAZAN BAYRAMI, ŞÜKÜR BAYRAMIDIR
Milletvekili Köksal, koronavirüs salgını nedeniyle bu bayramında evlerde geçeceğini dile getirerek, "Anadolumuz'da Ramazan Bayramı için Şükür Bayramı nitelemesi vardır. Bir ay boyunca açın hâlinden anlayan, toklukla gururlanmayan, başkalarının haklarını yemeyen, adaleti gözeten, adaleti hatırlatanların bu bayram vesilesi ile şükretmesi doğaldır. Peki ya adaleti gözetmeyenler, hak hukuk tanımayanlar, neye şükredecektir? Bu bayramda çocukların elinden tutmak, çocukları sevindirmek çok önemlidir. Bu nedenle Ramazan Bayramı'nda çocuklarımızın gönlünü almalıyız." diye konuştu.

ÜLKEMİZE VE DÜNYAYA HUZUR GETİRSİN
Köksal mesajının devamında şu ifadeleri kullandı:
"Bayramlarda yaşanan hoşgörü, saygı, sevgi ve dostluk hisleri her türlü kötülük ve fenalığın önündeki en büyük ilaçtır. Geçmiş öfkeler, kin ve nefret duyguları bayramlarda silinir. Manevi iklimiyle bizleri kuşatan, bütün insanlığı iyiliğe ve güzelliğe sevk eden bir Ramazan Ayı'nı daha geride bırakarak bayrama kavuştuk. Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemizde ve bütün dünyada huzur içerisinde geçmesini, Ramazan Ayı'nın bizlere hatırlattığı değerlerle dolu olmasını diliyorum. Ramazan Ayı boyunca bir kez daha elimizdeki nimetlerin değerini, gariplerin, mazlumların halini, ahlak ölçüsü içerisinde yaşamanın kıymetini anlama fırsatı bulduk. Bayramlar bu değerleri yaşamanın ve yaşatmanın en önemli vesilesidir. Bütün vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bu bayramın huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ediyorum."



MEHMET TAYTAK

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Taytak, mesajında, “Bir ay boyunca oruç ibadetinin rahmet ve bereketiyle dolup taştıktan sonra bayram gününe kavuşmanın sevincini yaşamaktayız.  Bayramlar birlik ve beraberliğin pekiştiği zamanlardır. Böyle günlerde, gönüller alınmalı, dargınlıklar sonlanmalı, küslükler, kırgınlıklar telafi edilmelidir. Tüm dünya ile Türkiye'yi de etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle bu bayramı da evlerimizde geçireceğiz. Salgının başladığı günden itibaren Türkiye bu sınavı devleti ve milleti ile iyi geçmeyi başarmış ve başarmaya da devam edecektir. Büyüklerimizin ellerinden öpebileceğimiz, küçüklerimize sarılabileceğimiz ve yanında olamadığınız sevdiklerimize kavuşabileceğimiz güzel bayramların geleceğine inanıyorum.

İlk kıblemizin bulunduğu Kudüs ve Filistin, 1948 yılından beri hukuksuz olarak kurulan Siyonist İsrail işgali altındadır. İşgalci İsrail makamlarının Ramazan ayı boyunca, Mescid-i Aksa'da cemaate saldırması, mübarek Ramazan'da ibadet eden masumları hedef alması ve Filistinlilere uyguladığı şiddeti ve devlet terörünü lanetliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Türk İslam aleminin ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramını kutluyor, Cenab-ı Allah’tan sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum”



ALİ ÖZKAYA


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Bayramı Kuçaklaşmaya Fırsat Bilelim”
Ramazan ayına veda ederken Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Milletvekili Özkaya, “Onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi uğurlarken, Ramazan Bayramına hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar inanan kimseler için birçok hikmeti içerisinde barındıran müstesna günlerdir. Yüce Allah’ın inanan kimselere hediyesidir. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma duygularımızın yükseldiği, Ramazan-ı Şerifi ihya etmenin mutluluğu ile bir bayrama daha bizleri kavuşturan Yüce Allah’a sonsuz şükrediyoruz” dedi.

Geçmiş bayramlara nazaran buruk bir bayram yaşayacağımızı kaydeden Milletvekili Özkaya, “Bu bayram dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle, geçmiş bayramlarda olduğu gibi bayramlaşma yapamayacak olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Gelin bu bayramda küs olduğumuz kimseleri, beklemeden biz arayalım, kimsesi olmayan büyüklerimizi, küçüklerimizi arayarak kimsesiz olmadıklarını hatırlatalım. Ramazan bayramını kucaklaşmaya fırsat bilelim.” diyerek, bayramlaşmanın telefonla yapılması tavsiyesinde bulundu. Milletvekili Özkaya, “İslam Âleminin, Aziz Milletimizin ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.

Mübarek Ramazan bayramının, Filistinde Siyonistler tarafından zulme uğrayan mazlum kardeşlerimizin kurtuluşuna, sadece Müslüman olduğu için dünyada zulüm altında bulunan tüm kardeşlerimizin felahına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.



İBRAHİM YURDUNUSEVEN


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Tutuklu ve Hükümlü Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında

"Başı rahmet, oortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevincini  hep birlikte idrak ediyoruz.Bizler için kıymeti çok olan mübarek bayram ve kandil geceleri tam kapanma sürecine girdiğimiz şu günlerde daha da çok önem arz etmektedir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının çok yoğun yaşandığı bu günlerde bizlerde yine tüm insanlık için dualarımızda yer ayırmalıyız."dedi.

Algı Operasyonlarının Tavan Yaptığı Bir Dönemden Geçiyoruz
Sosyal Medya üzerinden hükümete yönelik algı oyunlarına dikkat çeken Yurdunuseven; "Salgınla mücadelede 1 seneyi aşkın bir süreyi geride bıraktık. Tüm dünya ekonomilerini ve düzenini derinden sarsan pandemi sürecinin ülkemiz ve milletimiz üzerindeki etkilerini de devletimiz en aza indirmiş bilhassa milletimiz üzerinde ki yükü Sosyal Kalkınma Planı ve daha birçok destek paketleriyle hafifletmiştir. Bu süreçten faydalanmak isteyen bir kesim özellikle sosyal medya üzerinden felaket tellallığı yapmayı sürdürmektedir. Bizler milletimizle beraber bu oyunlara her zaman olduğu gibi fırsat vermeyeceğiz.Ülkemizin selahiyeti için girdiğimiz tam kapanma sürecinin ardından inşallah salgın dönemini geride bırakmak adına çok büyük bir adım atmış olacak ve koyduğumuz hedefler doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, bayramın tüm islam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbim'den niyaz ediyorum.




GÜLTEKİN UYSAL

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ın Ramazan bayramı mesajı.

“Milletimizin zor zamanlarda ortaya çıkan birlik ve dayanışma enerjisiyle zor günlerin üstesinden geleceğiz”


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında “Milletimizin zor zamanlarda ortaya çıkan birlik ve dayanışma enerjisiyle zor günlerin üstesinden geleceğiz” dedi.

Genel Başkan Uysal, ülkenin zor zamanlardan geçtiğini ancak sürecin sonunda milletimizin derin bir nefes alarak yarınlara güven ve huzur içinde çıkmasını dilediğini ifade etti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Ramazan Bayramı mesajı şöyle:

“Milletimizin zor zamanlarda ortaya çıkan enerjisi var”

“Bir ramazanın daha sonuna yaklaştığımız bu günlerde mübarek ay içerisinde yaptığımız ibadetleri, tuttuğumuz oruçları yüce Yaradan’ın kabul etmesini temenni ederim.

Zor zamanlar geçiriyoruz. Bir tarafta salgın, öbür tarafta salgın ile daha da derinleşen ekonomik, siyasi, toplumsal onlarca meselemiz var.

Bütün bunlara rağmen milletimizin zor zamanlarda ortaya çıkan birlik ve dayanışma enerjisiyle zor günlerin üstesinden gelmeye gayret ediyoruz.

“Umarız yarınlara güven ve huzur içinde çıkarız”

Sonunda umarız ülkemiz katlandığı fedakârlıklarla çektiği cefaların sonucunda derin bir nefes alır, yarınlara güven ve huzur içinde çıkar.

“Sağlık çalışanlarımız adanmışlık ruhuyla hizmet veriyorlar”

Bu zor zamanlarda özellikle sağlık çalışanlarımıza, doktorlarımıza müteşekkir olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim. Kendi hayatlarını riske ederek adanmışlık ruhu içerisinde hizmet veriyorlar. Bu süreçte kendi içlerinden de maalesef pek çok kayıpları oldu.

“Bu büyük ülkeyi kanları canları pahasına bize emanet eden tüm şehitlerimizi
rahmetle yâd ediyorum”

Başta sağlık çalışanı olmak üzere görev yaparken vefat eden şehitlerimizi, bu büyük ülkeyi kanları canları pahasına bize emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Evlatları yerine evlatlarının mezar taşlarına sarılan şehit analarının, ‘evladım nerede?’ diyen Diyarbakır annelerinin de ellerinden öper, sabır ve afiyet dilerim.

“Türk Milletini güzel günler bekliyor”


Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Güzel günlerin Türk Milletini beklediği inancı içerisinde hepinizi saygıyla selamlıyorum.”