CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, partisinin Güney adayını açıkladı.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, partisinin Güney adayını açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA: 


Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney kasabası, 2012 yılında 6360 sayılı kanun kapsamında İçişleri Bakanlığı kararı ile nüfusu 2000'den düşük olduğu için belde olmaktan çıkarıldı. 

2012’de ilimizin toplam 88 beldesi vardı. Güney beldemizle birlikte, 47 beldemiz belde olmaktan çıkarılmış oldu. 

Güney beldemizin halkı, belediyelerinin düşürülmesine tepki gösterdi. Daha sonra Çalışlar köyü ile yapılan referandum sonucu birleşerek tekrar belde olmaya hak kazandı. 
Güney halkı, Çalışlar Köyü halkı ile birleşerek ve mücadele ederek yeniden belediye olmayı hak etmiştir. 

Çalışan, halka hizmet eden Belediyeleri kapatıp, sonradan “açılması için milletvekillerimizle mücadele ettik, süreci hızlandırdık, yeniden belediye olmasını sağladık” demek, tipik bir Akp modeli açıklamadır ve de manidardır. 

Güney Beldemizde 06 Haziran 2021 de seçim yapılacak. 
Bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adayı Sayın Faruk ÖZKAN’dır. 

Adayımız, Sinanpaşa ilçe örgütümüz, il örgütümüz ve milletvekilimizle birlikte yöre halkıyla da görüşülerek belirlenmiştir.  Şimdiden Güney beldemize, Sinanpaşa ilçemize, Afyonumuza ve ülkemize hayırlı olsun. 

YEREL YÖNETİMLER ÇOK ÖNEMLİ 
Türkiye’de 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde CHP 11 büyükşehir, 10 il, 191 ilçe ve 51 belde belediye başkanlığı kazanmıştır. Bu seçimlerden sonra tüm belediye başkanlarımız üstün performans göstererek, tüm Türkiye’ye örnek olmuşlardır. 
İlimizde de 2 ilçe 2 belde belediye başkanımızla Sosyal Belediyeciliğin, Derman Belediyeciliğin en güzel örneklerini veriyoruz. 
Güney kasabamızda da birbirinden değerli Hizmetleri sunacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.