Afyonkarahisar Güçlü Kadınlar derneği ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hazırladıkları gıda paketlerini 17 ilçe de dağıtmak üzere yola çıktılar.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Afyonkarahisar Güçlü Kadınlar derneği ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hazırladıkları gıda paketlerini 17 ilçe de dağıtmak üzere yola çıktılar.

Geçtiğimiz hafta başlatılan çalışmalar kapsamında Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu ve yönetimi, kendi imkanları ile temin ettikleri yaklaşık 3 bin gıda kolisini ihtiyaç sahibi aileleri dağıtmak üzere yollara düştüler.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 3 parça halinde olan ve içlerinde bir ailenin hemen hemen 2 ay tüm gıda, temizlik ve mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak olan gıda kolilerini ilk olarak ilimiz merkezindeki ailelere dağıtım yapan Güçlü Kadınlar Derneği üyeleri, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere kolileri teslim ettiler.

Gerek sosyal medya üzerinden gerekse telefonla derneğe ulaşan ihtiyaç sahibi ailelerin de evlerine kadar gıda kolilerini teslim eden Güçlü Kadınlar Derneği yönetimi, kolilerin hazırlanması için gece gündüz durmadan çalıştılar.

Yapılan dağıtımla ilgili bilgi veren Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu; "İlimizde yaklaşık 8 yıldan bu yana yaptığımız gıda kolisi dağıtımlarımıza bu yıl biraz geciktik. Hacı annemi kaybetmenin üzüntüsü nedeniyle kolilerimizin dağıtımını 10 gün kadar geciktirdik. Ama üyelerimiz durmadılar. Katılamadığım yardım dağıtımlarına dernek üyelerimiz devam ettiler. İnşallah geçen haftadan itibaren başlattığımız gıda kolisi dağıtımlarımızı 17 ilçemizde ve köylerimizde sürdüreceğiz. Yardımlarımız sadece gıda kolisi ile kalmıyor elbette. Ailelerimizin diğer tüm ihtiyaçlarını da temin ediyoruz. Engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye temininden tutun, eğitim, ayni ve nakdi yardımlarda da bulunuyoruz.
Kendi imkanlarımız ile temin ettiğimiz yardımlarımızı yine kendi imkanlarımızla dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Hayat bir paylaşmadır, bu güzel duygusu herkesin tatmasını tavsiye ediyorum" dedi.