Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Kadir Gecesi münasebetiyle ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Kadir Gecesi münasebetiyle ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çöl mesajında; “Bir Ramazan ayının daha sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen, sema kapılarının açılarak açılan ellerin geri çevrilmediği, dua ile tövbelerin kabul edildiği, tan yeri ağarıncaya kadar bütün meleklerin yeryüzüne indiği mübarek Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz.
Özellikle dünyada ve ülkemizde görülen birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan virüsün bir an önce bitmesi için bol bol dua edip, rabbimize sığınacağız. İnşallah bu mübarek gecede edilen dualar coğrafyamıza barış, sağlık ve huzur getirir.
Bu duygu ve düşüncelerle barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği, dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü, ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine, Cenabı Allah’ın bütün günahlarımızı affetmesi dileğiyle, değerli hemşerilerimizin mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle kutluyor, yapılan duaların kabul görmesini içtenlikle niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.