AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık, Sandıklı'da eğitim konusunda gösterdikleri hassasiyeti 2 müjde ile perçinledi.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık, Sandıklı'da eğitim konusunda gösterdikleri hassasiyeti 2 müjde ile perçinledi.

OSMAN IŞIK'IN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

VARAN1
Sandıklı Meslek Yüksek Okulumuza İlçe Başkanımız Osman IŞIK ve Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL’ün girişimleri ile “Tarımda Jeotermal Uygulamalar” bölümü açılıyor. 

VARAN2
Yeni açılan “Tarımda Jeotermal Uygulamalar” bölümü için Belediye Başkanımız Mustafa Çöl tarafından SANJET A.Ş’den bu bölüme kayıt yaptıran öğrenci kardeşlerimize karşılıksız burs verilecek. Ayrıca SANJET tarafından öğrencilerimize Staj imkanıda verilecek.

Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanımız Osman IŞIK “Sandıklı ilçemize 2 yeni müjde vermenin gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL sağolsun çok yoğun bir mesai harcayarak okulumuza yeni bölümü getirme noktasında bizlere büyük destek verdi. 

Dönemin bakanı şimdi ki Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU’nun birebir ilgilendiği konu sayesinde yeni bölümümüz ve Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL ile Sandıklı Meslek Yüksek Okul Müdürümüz Sayın Koray GÜRPINAR arasında imzalanan protokol ile SANJET tarafından verilecek bursun ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Ben buradan Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel EROĞLU’na, Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen ÇİÇEK’e, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL’e ve emeği geçen bütün herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Daha gidecek çok yolumuz, hayata geçirecek çok projemiz var.”