Ankara’ya Yakın Tatil Yerleri

Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları

Ankara’ya Yakın Tatil Yerleri
Ankara'da yaşıyorsanız ve şehre yakın gezi yerleri arıyorsanız doğru adrestesiniz. Etkileyici bir doğaya sahip olan ve şehre yakınlığı ile de ön plana çıkan yerleri hemen incelemeye başlayın.

  • Beypazarı
Tarihi yerleri ile ünlü olan bu bölge kent merkezine sadece 100 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Bu bölgeye ünlü yapan unsurlardan biri de evleridir. Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin en güzel örneklerini görebileceğiniz Beypazarı  ilçesinde muhteşem bir zaman geçirebilirsiniz. Günübirlik olarak ziyaret edebileceğiniz en güzel yerlerden biri olduğunun altını çizelim. Bu ilçeye gittiğinizde Yaşayan Müze’yi de mutlaka ziyaret edin.
  • Akçakoca
Eğer şehirden biraz daha uzaklaşmayı göze alabiliyorsanız rotanızı hiç tereddüt etmeden Akçakoca yönüne çevirebilirsiniz. Benzersiz bir coğrafyaya sahip olan bu bölge doğal güzellikleri ile ön plana çıkıyor. Yaklaşık olarak 35 kilometre uzunluğunda bir sahile sahip olması da Ankaralıları cezbeden unsurlar arasında yer alıyor. Bu arada kente uzaklığının yaklaşık olarak 275 kilometre olduğunu söyleyebiliriz.
  • Karasu
Ankara'ya 310 kilometre uzaklıkta bulunan bu bölge doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakıyor. Özellikle kentin stresinden ve kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için harika bir cazibe merkezine dönüşen bu bölgede doğa ile baş başa zaman geçirebilirsiniz. Yaz mevsiminde gitmeniz durumunda plajını da görmeyi ihmal etmeyin. Tertemiz bir suya sahip olduğu bilgisini aktaralım.
  • Göynük
Bolu'ya bağlı olan bu ilçe özellikle tarihi yerleri gezmekten hoşlananlar için harika bir seçenek olabilir. Tarih ile doğanın adeta iç içe bulunduğu bu bölgede geçirdiğiniz her bir dakika size çok iyi gelecek.  Sakin bir ortamda zaman geçirmek isteyenler ve kentin kalabalığından uzaklaşmaya ihtiyacı olanlar için bu lokasyonun doğru tercih olduğunu belirtebiliriz.

Daha Fazla Yeri Gezmek İçin Araç Kiralayın!
Yukarıda sıraladığımız bölgelerin yanı sıra daha fazla sayıda yer gezmek isterseniz siz de araç kiralama yöntemini tercih edebilirsiniz. Artık çok daha düşük rakamlarla gayet konforlu bir şekilde kullanılabilen araçları kiralamak mümkün olabiliyor. Ayrıca Ankara araç kiralama işlemleri için otokirala.com adresine tıklayabilirsiniz. Sadece dakikalar içerisinde araç filosunu gözden geçirebilir ve size uygun olan araç için kiralama işlemlerini yapabilirsiniz.