AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.


Çocuklarımız Geleceğimizdir

Gazi Meclisin açılış yıldönümü olan 23 Nisan’ın çocuklara armağan edildiğini belirten Milletvekili Özkaya, “Aziz milletimizin kahramanlık destanı olan İstiklal Harbinin en önemli dönüm noktalarından birisi de 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılmasıdır. Bugün Gazi Meclisimiz 101 yıldır olduğu gibi milletimiz için çalışmaya devam ediyor. Aziz milletimiz için büyük anlam içeren bu gün ayrıca Gazi Mustafa Kemal tarafından çocuklarımıza armağan edilmiş ve her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaktadır.” dedi. Milletvekili Özkaya, çocukların Türkiye’nin istikbali olduğunun altını çizerek, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için ne yapsak azdır. Çocuklarımız yarınlarımız, Türkiye’nin 2053, 2071 hedeflerini gerçekleştirecek olan yarınların yöneticileridir” dedi. Milletvekili Özkaya, TBMM’nin 101. Kuruluş yıldönümünde Afyonkarahisar Milletvekili olarak millete hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade ederek, “Türkiye Cumhuriyet’in 100. Yılına ilerlerken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedeflere çocuklarımız, evlatlarımız olmadan erişmemiz mümkün değildir. Bu nedenle çocuklarımızın ilmin ve fennin ışığında manevi köklerimize bağlı olarak en iyi eğitimi almalarını sağlamak bizlerin görevidir.” dedi. Milletvekili Özkaya, mesajında son olarak tüm çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.