Gözden kaçırmayın

Türkiye'nin Uzay Yolculuğunda Yeni Bir Adım: İlk Astronot Öğrencilerle BuluştuTürkiye'nin Uzay Yolculuğunda Yeni Bir Adım: İlk Astronot Öğrencilerle Buluştu


Akıllı telefon tercihini iPhone yönünde kullananlar da çeşitli telefon arızaları ile karşılaşabiliyor. Bu arızalar kimi zaman bir hayli can sıkıcı da olabiliyor. Peki, en sık karşılaşılan sorunların neler olduğunu hiç merak ettiniz mi? O halde hemen listeye göz atın. Belki de sizin yaşadığınız problem de listemizde vardır.

  • Dokunmatik Ekran Gecikmesi
iPhone kullanıcılarının bir hayli rahatsızlık verici olduğunu ifade ettiği bu sorun, telefonun çalması durumunda yanıtlama ya da reddetme butonlarının ekrana geç gelmesi oluyor. Bir anlamda kullanıcılar telefon görüşmesi yapmak için bir süre beklemek durumunda kalıyor da diyebiliriz. Artık bu problem çok sayıda farklı iPhone modelinde karşılaşıldığı için kronik sorunlar listesindeki yerini çoktan aldı.
  • Ekran Donması
Bu problem ise her iPhone modelinde olmasa da bazı modellerde oldukça sık yaşanıyor. Ekranda birden donma olması özellikle uzun süre kullanılan telefonlarda daha sık karşılaşılan bir problemdir. Ekranda donma olması birkaç farklı nedene bağlı olarak ortaya çıkabiliyor. Ancak başarılı bir teknik servise başvurulması durumunda sorun çözülebiliyor.
  • Çatırdama Sesleri
Özellikle yüksek ses seviyesine ulaşıldığında hoparlörden çatırdama seslerinin geliyor olması da bir diğer kronik problem! Bu sorunu çok sayıda iPhone kullanıcı dile getiriyor. Eğer kullandığınız telefonu bu açıdan daha önce hiç test etmediyseniz hemen bir deneme yapabilirsiniz. Ses seviyesini maksimuma almanız gerekiyor. Bu sayede çatırdama sesinin gelip gelmediğini öğrenebilirsiniz.
  • Kablosuz Şarj
Kablo ile şarj olmasında bir problem yaşanmayan bazı telefonların kablosuz şarj olması noktasında sıkıntı yaşanabiliyor. Pek çok kullanıcı telefonu fabrika ayarlarına döndürerek bu sorundan kurtulmaya çalışıyor. Peki, bu ve benzeri sorunlar nedeniyle iPhone tamir işlemine ihtiyaç duyduğunuzda ne yapmalısınız?
CPR Teknik Servis bu alanda başarısını kanıtladı. Üstelik Amerika’da 32 farklı testten geçirilen muadil ekran takımları ve batarya çeşitlerini kullanıyor. Parça değişimi yapılması gerektiğinde sorun olmuyor. Bu parçalar garantili ve sertifikalı olduğundan herhangi bir endişe duymadan telefonun onarımının gerçekleştirilmesi sağlanabiliyor. CPR Teknik Servis tarafından diğer arızalara karşı da onarım hizmeti sunuluyor. Bu konuda internet sitesinden daha fazla bilgiye ulaşılabilir.