Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, ilçelerde esnaf ve vatandaşları dinledi. Esnafın, çiftçinin, vatandaşın, emeklinin perişan durumda olduğunu söyleyen Köksal, "AKP'nin açıkladığı ekonomik reform paketi ekonominin çöktüğünün itirafıdır" dedi.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, ilçelerde esnaf ve vatandaşları dinledi. Esnafın, çiftçinin, vatandaşın, emeklinin perişan durumda olduğunu söyleyen Köksal, "AKP'nin açıkladığı ekonomik reform paketi ekonominin çöktüğünün itirafıdır" dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek Evciler, Sandıklı ve Hocalar İlçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Köksal, pandemi döneminde vatandaşın yaşadığı sıkıntıları yerinde dinleyerek, CHP'nin çözüm önerilerini anlattı.

TÜRKİYE’DE İŞSİZLİK ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR..!

Evciler İlçesi'nde beraberinde CHP İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Evciler Kadın Kolları Başkanı ile birlikte pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Köksal, "Türkiye'de işsizlik almış başını gidiyor. 10 milyonun üstünde işsiz vatandaşımız var. Üreten, alın teri döken çiftçimiz perişan, esnaf perişan, emekli perişan durumda. AKP'nin açıkladığı ekonomik reform paketi ekonominin çöktüğünün itirafıdır. Pandemi sürecinin başından bu yana vatandaşlarımız kaderi ile baş başa bırakıldı. Sürekli sahadayız, esnafımızı, vatandaşımızı, çiftçimizi dinliyoruz. Saray o kadar çaresiz durumdaki hangi vergiyi nasıl artırsak da saltanat ve şaşa devam etse diye düşünüyor." dedi.

Milletvekili Köksal, esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından CHP Evciler İlçe Başkanlığında partililerle birlikte gündemi değerlendirdi.

VATANDAŞIN DA, ESNAFIN DA DERDİ AYNI

Daha sonra Sandıklı İlçesi'nde CHP Sandıklı İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek yaşanan sıkıntıları yerinde dinleyen Köksal, "Mevcut ekonomik krizin üstüne birde pandemi eklenince vatandaşımız, esnafımız tabiri caizse kuru ekmeğe muhtaç hale geldi. Bunu siyaset yapmak için söylemiyoruz. Bu sözleri esnafımız vatandaşımız söylüyor. Alım gücü düşen vatandaşın da, malı elinde kalan esnafın da derdi aynı pahalılık. Esnafımız siftah yapmadan kepenk kapatıyor, dükkan kirasını ödeyemiyor, her gün borcuna borç ekleniyor. Nereye gitsek hep aynı serzenişleri duyuyoruz; 'Bittik, geçinemiyoruz..!' Esnafta, vatandaşta canından bezmiş durumda." ifadelerini kullandı.  

EKONOMİNİN GELDİĞİ DURUM ORTADA, MEMLEKET PERİŞAN OLDU

Hocalar İlçesi'nde de beraberinde CHP Hocalar İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte pazar esnafı ve vatandaşları dinleyen Milletvekili Köksal, "Toplumun tüm kesimleri büyük sıkıntı çekiyor. Memleket perişan oldu. AKP iktidarının ülkeyi ekonomi olarak getirdiği durum ortada. AKP başta esnaf olmak üzere hiçbir kesimin derdine çare olamadı. CHP olarak dün olduğu gibi bugünde yarında vatandaşlarımızın yanınızdayız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak vatandaşlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.