Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Başmakçı ve Şuhut ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntıları yerinde dinledi. Köksal, "AKP 23'üncü ekonomik paketini açıkladı. Ancak açıklanan pakette her zaman olduğu gibi yine esnaf ve vatandaş yok" dedi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Başmakçı ve Şuhut ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntıları yerinde dinledi. Köksal, "AKP 23'üncü ekonomik paketini açıkladı. Ancak açıklanan pakette her zaman olduğu gibi yine esnaf ve vatandaş yok" dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek Başmakçı İlçesi ile Şuhut İlçesi'ne bağlı Karaadilli Beldesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ESNAFINDA VATANDAŞINDA HALİ ORTADA EKONOMİ PAKETİNDE NE VAR?

İlk olarak Başmakçı İlçesi'nde incelemelerde bulunan Milletvekili Köksal, CHP Başmakçı İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları dinledi. CHP'nin esnafın ve vatandaşların sorunlarını her platformda dile getirdiğini kaydeden Köksal, "Siyaset zenginleşme aracı değildir, köşeyi dönme aracı da değildir. Halka hizmet etmek demektir. Esnafın, emeklinin, işçinin, çiftçinin kısacası toplumun tüm kesimlerinin rahat edebileceği daha güzel bir Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz. Bu sebeple dün olduğu gibi bugünde yarında tabandan tavana durmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekonomideki kötü gidişatın üstüne birde pandeminin gelmesiyle birlikte zaten alım gücü olmayan vatandaşlarımız artık evine ekmek götüremez hale geldi. Esnafımız ise daha düne kadar dükkanını dahi açamazken bugün ise her zaman olduğu gibi siftah yapmadan kepenk kapatıyor. AKP 23'üncü ekonomik paketini açıkladı. Peki bu açıklanan ekonomi paketinde ne var? Esnafında vatandaşında hali ortada millet evine ekmek götüremez hale geldi. Ülkemizde 10 milyonun üzerinde işsiz vatandaşımız var." ifadelerini kullandı.  
Milletvekili Köksal, esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından CHP Başmakçı İlçe Başkanlığında partililerle birlikte gündemi değerlendirdi.

ÇİFTÇİNİN FERYADINA KULAK TIKIYORLAR...

Daha sonra Şuhut İlçesi'ne bağlı Karaadilli Beldesi'nde CHP Şuhut İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, "AKP toz pembe bir tablo çizmeye çalışsa da, işin aslı böyle değil. Gittiğimiz her yerde bir dokunuyor bin ah işitiyoruz. Bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak, kimsesizlerin kimiyiz, herkesin derdine tercüman olmak zorundayız. Tarım dünyanın bütün ülkelerinde stratejik sektördür. Ama ülkemizin üretim yapan en büyük geçim kaynağı olan çiftçilerimiz büyük sıkıntı içersindeler. AKP sürekli olarak sorunları ötelemeye çalışıyor. Esnafın, çiftçinin, işçinin, emeklinin, memurun sesini duymazdan geliyor. Tüm bunların sonucunda ülkemizde yoksulluk daha da artacak. Üretimsiz tüketim devam ederse ekonominin varacağı nokta bu olur. Çiftçilerin feryadına kulak tıkayanlara inat biz çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.