AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Tutuklu ve Hükümlü Hakları Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 28 Şubat Postmodern darbesiyle ilgili bir mesaj yayımladı.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

            AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Tutuklu ve Hükümlü Hakları Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 28 Şubat Postmodern darbesiyle ilgili bir mesaj yayımladı.

Yurdunuseven mesajında;


            "Ülkemiz tarihine kara bir leke olarak geçmiş olan 28 Şubat Postmodern darbesinin 24.yıl dönümünde, güçlü demokrasi, her geçen gün daha fazla kalkınan ekonomi ve artan özgüveniyle geleceğe umut olan bir Türkiye Cumhuriyeti'ni milletimizle el ele inşa etmeye devam ediyoruz. Allah'ın yardımı,  milletimizin basireti sayesinde bin yıl sürecek' denilen 28 Şubat, kısa sürede tarihin derinliklerinde yok etmeyi başardık. Türkiye, daha önceki anti-demokratik müdahalelerde olduğu gibi 28 Şubat'ın da üstesinden gelmeyi başardı. 28 Şubat’ın ardından 2002 yılında siyasi yasak, 2003 yılında hazırlanan ve daha sonra gün yüzüne çıkan darbe planları, 2007 yılında E-muhtıra ve 367 zorlaması, 2008 yılında AK Parti’yi kapatma davası, 2011 yılında komuta kademesinde yaşanan istifalar, 2012 yılında MİT kumpası, 2013 yılında Gezi kalkışması, yine 2013 yılında 17-25 Aralık operasyonları ve son olarak 15 Temmuz darbe girişimi… Tarihimizdeki kara lekeyi temizleyen ve bu acı günleri yaşayan milletimiz, yine aynı zihniyetle 28 Şubat'ı kendilerine hak gören gafillere de 15 Temmuz'da geçit vermedi. Ve 15 Temmuz hain darbe girişimine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde verilen cevap ile bu darbeci zihniyet tarihin tozlu raflarına gömüldü. Ülkemiz için bir dönüm noktası niteliğindeki bu kara günde milletimiz, dünyaya demokrasi dersi verdi. Tüm dünya milletleri tam anlamıyla demokrasiyi bu kara günde milletiyle omuz omuza veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve tanklara karşı dimdik duran milletimizden öğrendi. Bu kara günleri yaşamış ve her defasında üstesinden gelmiş bu Aziz Milletin bir parçası olarak bir daha böyle günlerin yaşanmaması için tüm milletimizle  omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz." dedi