AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve il yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresinde tekrar il başkanlığı görevine seçilen Mehmet Kocacan’a ve il yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe


AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve il yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresinde tekrar il başkanlığı görevine seçilen Mehmet Kocacan’a ve il yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkanlar, Cumhur İttifakı ruhu ile Afyonkarahisara hizmet etmeye devam edeceklerini söylediler.


Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Kongresinde tekrar il başkanlığı görevine seçilen Mehmet Kocacan’a ve il yönetimine, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Teşkilat Başkanı İbrahim Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Beytullah Bostancı, Ramazan Er, Mustafa Gün ve Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal katıldı.

“Afyonkarahisar için çalışıyoruz”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Cumhur İttifakı ruhu ile Afyonkarahisar hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Kocacan, “Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz il kongresinden sonra AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve il yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine bu hassas davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakı ruhu ile Afyonkahisar’da hizmet vermeye devam ediyoruz. Afyonkarahisar’ın talep ve isteklerini yerine getirmek adına milletvekillerimiz Ankara’da uyum içerisinde çalışırken bizde yerel de elimizden gelen çalışmayı sarf ediyoruz” dedi.

“Başkanımızla hizmet noktasında her zaman istişare halindeyiz”
MHP İl başkanlığı görevine tekrar seçilen Mehmet Kocacan ve il yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Cumhur ittifakı çerçevesinde Afyonumuza, milletimize ve tüm İslam alemine hizmet etmeye devam ediyoruz. Başkanımızla Afyonkarahisar’a hizmet noktasında her zaman istişare halindeyiz.  Cumhur İttifakı milletvekilleri güzel bir uyum içerisinde Ankara’da bakanlıkları ziyaret ederek ilimize hizmet ediyorlar. Tekrar yeni seçilen yönetime hayırlı olsun diyorum” dedi. Ziyaret sonunda günün anısına Başkan Uluçay, Başkan Kocacan’a Kuranı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.