Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Çiçek mesajında "İslam âleminde üç aylar olarak bilinen rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak tanımlanan Recep, Şaban ve Ramazan aylarına bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor, Yüce Allah’a bizleri bu mübarek aylara ulaştırdığı için şükrediyoruz. dedi.

Vali Gökme Çiçek'in mesajı şöyle:

Hayatımıza feyiz, lütuf ve inayet kazandıran üç aylar içinde yer alan kandiller, yaratılış gayemizi düşünmemiz için son derece değerli günlerdir. Üç ayların maneviyatına girişimizin habercisi olan Regaib Kandili, sorumluluklarımızı muhasebe etmek ve daha güzel bir hayat adına yeni bir başlangıç yapmak için önemli fırsattır. Regaib, kelime anlamı olarak arzulanan, talep edilen şey anlamındadır. Müslümanların en büyük arzusu Allah’ın rızasını kazanmak ve Allah’ın rahmetine ulaşmaktır. Bu nedenle bu önemli gecede samimi bir kalple O’na yönelip, ülkemizin bekası için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimiz anarak, ülkemiz üzerindeki kara bulutların dağılmasına, birlik ve berberliğimizin güçlenmesine ve huzura ermeyi hep birlikte dileyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.