Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mübarek Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nin Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olduğunu söyledi.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mübarek Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nin Ramazan-ı Şerif'in müjdecisi olduğunu söyledi.

         Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Başkan Zeybek, bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını ifade etti. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumda huzuru pekiştireceğine dikkat çeken Zeybek, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Regaip Kandili üç ayların başlangıcıdır. Yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun ki, yeni bir rahmet iklimi olan mübarek üç aylara kavuşmuş bulunuyoruz. Bu aylar, yeni bir heyecanla ibadet hayatımızın daha canlı tutulduğu rahmeti bol, bereketli bir mevsimdir. Duanın gücüyle günahkarlara aşılmaz duvar ören ihlaslı yürekler, iman ve irfanının hikmetiyle kötülükleri def eden tertemiz kalpler, istikbalimizin güvenceleri, varlığımızın manevi güvenliğidirler.

Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın daha da güçlenmesine vesile güzel zaman dilimleridir. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzdaki iç huzur ve kardeşliği pekiştireceğine inanıyorum. Regaip Kandili'nin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.”