Sitelerinin adı ve logusu farklı olduuğ halde, başlıklarına "Afyon haber" yazarak okuyucuları dolandırmaya çalışan sitelere karşı okuyucularımızı uyarıyoruz.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Dolandırıcılara dikkat

İnternette, orijinal siteleri taklit ederek, adını, domainini ya da başlığını orijinal ve tanınmış internet sitelerini aynısını ya da benzerini yaparak insanları dolandırmak, yanlış yönlendirmek ve haksız kazanç elde etmek isteyen dolandırıcılar çoğaldı.

Buna bir örnek de Afyon'dan... Sitelerinin adı ve logusu başka olduğu halde, sitelerinin başlık kısmına, tescilli markamız AFYON HABER yazarak, kendi isimlerini, logolarını dahi başlığa yazamayacak kadar dolandırıcılık amaçlı web siteleri ortaya çıkmaya başladı.

Sitelerinin adı ve logusu farklı olduuğ halde, başlıklarına "Afyon haber" yazarak okuyucuları dolandırmaya çalışan sitelere karşı okuyucularımızı uyarıyoruz.

Bu dolandırıcların amacı, "AFYON HABER "ismini, başlığını kullanarak haksız rant kazanmak, vatandaşı "AFYONHABER.COM SİTESİNE ULAŞIYORSUNUZ" gibi bir algı yaratarak insanları dolandırmak, yanlış yönlendirmek ve hileli kazanç elde etmektir. Lütfen bu dolandırıcılara itibar etmeyiniz.

Tüm okuyucularımızı, bu dolandırıcılara karşı uyarıyoruz.

Sitemizin web adresi www.afyonhaber.com, adımız, logomuz, tescilli markamız, başlığımız AFYON HABER'dir. 

Saygılarımızla.

DOLANDIRICILARIN OYUNU:
Kendi adını, logosunu dahi başlığına yazamayacak kadar dolandırma, yönlendirme, hile amaçlı bir oyun!..




AFYONHABER.COM'UN BAŞLIĞI:
Adımız AFYONHABER, logomuz AFYONHABER, markamız AFYONHABER, başlığmız AFYONHABER!..