Afyonkarahisar'a bir iyi, bir kötü haber... Konumuz Afyon hava durumu...

Gözden kaçırmayın

Erkmen’de 3 bin kişilik iftar yemeğiErkmen’de 3 bin kişilik iftar yemeği

Afyon hava durumu... Afyonkarahisar'a bir iyi, bir kötü haber...

Önce iyi haber...

Meteoroloji'nin Afyonkarahisar ili hava tahmnilerinde önümüzdeki günler için bir iyi, bir de kötü haberi var.İyi haber, kışın ortasında bahar havası görmeye devam edeceğiz. Tahminlere göre Afyonkarahisar ve çevresinde, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam edecek, yani bahar havası hissetmeye devam edeceğiz. 

Önümüzdeki 5 gün için ava sıcaklıkları bugün 2 / 17 derece, Pazar günü 3 / 17 derece, Pazartesi günü 6 / 16 derece, Salı günü 7 / 16 derece, Çarşamba günü 5 / 13 derece olacak. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 5-7 derece üstünde seyretmeye devam edece.

Kötü haber...

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi, kışın ortasında bahar havası belki de iyi haber değil ama daha kötü bir haber ise yağışların beklenmemesi. Önümüzdeki 5 günde Afyonkarahisar ve çevresinde yağmur ya da kar yağışı maalesef beklenmiyor. önümüzdeki 5 günde Afyon'da havaların, puslu ve bulutlu olması bekleniyor.

Tabii ki herşeyin en iyisi, en doğrusunu Yüce Allah bilir... Cenab-ı Allah'tan ilimiz, ülkemiz, tüm insanlık için dua etmekten başka çaremiz yok: "Rabbimiz, Rahmetine susamış gönüllere, çorak kalmış arazilere yağmurunu lütfeyle... Bütün dünyayı etkileyen salgın hastalıktan, her türlü afetten, kıtlık ve kuraklıktan cümlemizi muhafaza eyle Allah’ım!.."
"