Afyon Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut saat kulesi ile ilgili gerçek dışı iddialara cevap verdi. Başkan Bozkurt Unutmayalım ki, "korkaklar zafer anıtı dikemez" dedi.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada


Afyon Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut saat kulesi ile ilgili gerçek dışı iddialara cevap verdi. Başkan Bozkurt Unutmayalım ki, "korkaklar zafer anıtı dikemez" dedi.

Başkan Bozkurt, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında "Son günlerde İlçemiz kamuoyunda, meydana yaptığımız Saat Kulesi ile ilgili gerçek olmayan, yalan, yanlış, kasıtlı ve maksatlı itham ve sözlerle zan altında bırakılmaktayız. Şuhut Saat Kulesinin yapım maliyeti; 75.000₺ dir. Buda işçilik gideridir. Mermerin hammaddesi Tabii Mermer ve Hakan Mermer firmalarından ücretsiz alınmıştır. İddia edildiği gibi 300.000₺-500.000 liraya yapılmış değildir." dedi.

Başkan Bozkurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kent estetiğine, şehirleşmeye kıymetli katkılar sağlayan Ecdadımızın yaptığı Sanat eseri niteliğindeki Saat Kulelerini beğenmeyip ne idüğü belli olmayan ucube heykellere( çekirdek çitleyen eşek, çıplak heykeller gibi), sahte tablolara milyonlarca lirayı telef eden zihniyet bizim yaptığımız Saat Kulesini de diline dolamış. Zannımca bu zihniyeti rahatsız eden Saat Kulesine harcanan cüz’i bedel değildir. Niyetleri o kadar masum ise ilk önce kendi yönetimlerindeki belediyelerin yaptırdığı ucube heykellere saçılan trilyonların hesabını sorsunlar.

Kanaatim bu zihniyeti rahatsız eden Saat Kulemizin üzerinde bulunan yazı ve sembollerdir. Hilal, Yıldız, ALLAH Lafzı Celâli bazılarını rahatsız etmiş anlaşılan. Bı kutlu sembollere düşmanlık yapanlar, Şuhut Millet Bahçesi’ni de istemiyorlar. Şuhut’a doğal gaz gelmesin diye daha önce yırtınanlar, İş Merkezi’ne ne gerek vardı diyenler ne derse desin!. Biz yeni Zafer Anıtları dikmeye devam edeceğiz. Unutmayalım ki; “Korkaklar Zafer Anıtı dikemez. Recep Tayyip Erdoğan. “ Herşeyin en iyisine lâyık Şuhut’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz.

*Yakında 1 megawatlık Şuhut Belediyesi GES Santralinin ihalesini yapıyoruz.
*Şuhut Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.
*Elektrik Şebekesi alt yapı yenileme çalışmaları başlıyor.
*Telekom, fiber optik kablolama alt yapı çalışmalarına başlıyor.
Devam eden ve takip ettiğimiz birçok yatırımla Şuhut’umuzu geleceğe taşımaya, tarih yazmaya devam edeceğiz. Hizmet kervanı yürüyor. Hizmete Muhaliflere verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diliyoruz!!
Bu arada 2020 yılında zorunlu ihtiyaca binaen Belediyemize aldığımız Honda marka hizmet aracını iddia edildiği gibi 900.000 liraya değil, herşey dahil 285.000 liraya aldık."