Çay Belediyesi her geçen gün araç filosuna bir yenisini ekliyor. Hizmet ağını geliştirmeye gayret gösteren Çay Belediyesi'ne son olarak Bursa Büyükşehir belediye Başkanlığı tarafından bir adet kamyon hibe edildi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Çay Belediyesi her geçen gün araç filosuna bir yenisini ekliyor. Hizmet ağını geliştirmeye gayret gösteren Çay Belediyesi'ne son olarak Bursa Büyükşehir belediye Başkanlığı tarafından bir adet kamyon hibe edildi. Çay Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı tarafından yapılan açıklamaya göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ziyaret yapılmış, Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından destek verileceği söylenmiştir. Bu desteğin her zaman süreceği konusunda söz veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çay Belediyesi'ne vermiş olduğu sözü tutarak, kamyonet hibe etmiştir. 2021 itibari ile araç ve taşımacılık filosunu güçlendirerek daha kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Çay Belediye Başkanlığı ise yeni hizmet alanında çalışmaya başladı.
Su ve Kanalizasyon İşlerinde Hizmete Başlatıldı
Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olan Çay Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde hizmete başlatılan hibe kamyon kaliteli hizmet vermek adına tüm hızıyla çalışıyor. Yeni kamyonetin hibe edilmesiyle eksikliklerini gidermek adına önemli adımlar atan Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, daha iyiye gideceklerinin sinyalini veriyor. Bursa Belediyesi'ne teşekkürlerini sunan Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, yeni aracın ilçeye hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Çay Belediyesi'ne 2 Kamyon ve 1 Pikap
Çay Belediye Başkanlığı tarafından araç filosunu güçlendirmek, hizmet ağını daha iyi geliştirmek adına 2 kamyon ve 1 pikap alarak filosuna dâhil etti. Belediye binasının tam olarak önünde alımı yaparak yeni araçlar adına tören düzenlendi. Çay Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise ilçenin hızla büyüdüğüne dikkat çekildi. Büyümeye ve son değişime ayak uydurarak hızla geliştiklerini belirten Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, araç filosuna yenilerini ekleyerek ilçe halkına daha kaliteli hizmet sunabilmenin mutluluğunu yaşıyor.
Çay Belediyesi'nden Halka Tam Hizmet
Çay Belediyesi Afyonkarahisar’a bağlı olan 15.199 erkek, 15.980 kadın nüfusuna sahip olan ilçeler arasında olup, daha kapsamlı hizmet götürmek adına ulaşımın önemi vurgulandı. Çay Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı göreve geldikleri ilk günden beri sürekli hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Birçok Belediye ile görüşmelerini sürdüren ve araç filosuna yenisini kayan Çay Belediyesi'ne destekler büyüyor. Hızla gelişen ve değişen Çay ilçesine her konuda hizmetin yeterli anlamda gitmesini sağlayacak yeni çözüm önerileri planlanıyor. Hedefler arasında araç ve ulaşım ağını daha fazla geliştirerek halkın mahrumiyetine noktayı koyan Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, Çay Belediyesi olarak halkın hiçbir gelişimin gerisinde kalmaması adına elinden geleni yapıyor.
Araç Filosuna Tören
Çay Belediye Başkanlığı'na yeni katılan araçlar arasında en yenisi Bursa Belediyesi tarafından hibe edilen kamyonet oldu. Aynı zamanda araç alımında kamyon ve pikap alarak tören düzenleyen Çay Belediye Başkanlığı halka hizmet etmenin heyecanını taşıyarak tüm halkına tören düzenleyerek yeni araçları duyurdu. Şeffaf Belediyecilik anlayışıyla hareket eden Çay Belediyesi tarafından daha kapsamlı bir araç alımı yapılmış oldu. Çay belediyesi her geçen gün nüfus artışı yaşıyor ve bu artışın sonucunda daha hızlı hizmet gerektiriyor. Bunun farkında olan ve Çay ilçesine daha iyi ve hızlı hizmet sunmak isteyen Çay Belediye Başkanı da araç alımlarını yaparak Belediye bünyesinde yer alan diğer birimlerin gelişmesine katkı da bulunuyor. Belediye bütçesini koruyarak, araç alımı sonrası hemen hizmet vermeye başlıyor. Kamyonların kullanımında Su Kanalizasyon biriminde hizmet vermeye başlayan araçların ilçeye katkısı hemen fark edildi.
Kamyonet Hizmete Başladı
Belediyecilik anlayışında daima hızlı hizmet olan Çay Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı tarafından hemen hizmete başlayan kamyonet ve pikap ilçe halkının hizmetine sunuluyor. İlerleyen dönemlerinde hedeflerinden bahseden ve ilçeye hayırlı olması adına tören düzenleyen Çay Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı kısa sürede ne kadar fazla iş başarıldığının altını çizdi. Yaptığı her hizmetin Çay ilçe halkına yönelik olmasını ve ileride daha fazla gelişim ile rahat günlerin beklediğini belirtti. Sunulan araçların her işlemde kullanılabilecek olması araç eksikliklerinin giderilmesini sağladı. Belediyeler için araç filosunun önemini vurgulayan Çay Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı bu anlamda teknolojiye ve gelişime ayak uyduracaklarının sözünü verdi.
Eksik Araç Filosu Tamamlanıyor
İlçe olarak nüfusun arttığı ilçede yaşanan su sorunlarında anında müdahale etmesi adına kamyonetin Su idaresi biriminde görev alması sağlandı. Bu yönüyle hizmetin hızla başlaması Çay halkının beğenisini topladı. Gelecek döneme yönelik planların da anlatıldığı tören halka hayırlı olması dilekleriyle sona erdi. Çay Belediyesi'nin daha ileriye gitmesi ve gelişmesi anlamında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile görüşmeler yapıldı. Belediye tarafından destek sözüne yönelik hibe edilen kamyonet ilişkilerin daha iyiye gitmesi ve Çay Belediyesi'nin geleceğe yönelik yatırım yapabilmesine imkân sağlıyor. Bütçesini doğru kullanarak halka şeffaf hizmet sunan Çay Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı bu desteklerin hakkını vereceğini ve Çay halkının her gelişmeye hızla ayak uyduracağını belirtti. Sürekli yenilenen ve gelişen belediyenin halkına hızlı hizmeti götürebilmesi adına eksik olan araçları tamamlaması gönülleri rahatlattı.
Geleceğe Umutla Bakan Çay Belediyesi
Çay ilçe halkı tarafından oldukça sevilen Çay Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, verdiği tüm sözleri tutmasıyla geleceğe yönelik hızla gelişmeye devam ediyor. Çay Belediyesi, her zaman daha hızlı ve teknolojik hizmet vermeye devam ediyor. Yeni kamyonetin hizmete başlaması ile belediyecilik hizmetine hızlı bir geçiş yapan araçlar oldukça daha kaliteli hizmet vereceğini törende açıklayan Çay Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, geleceğe umutla bakıyor. Daha iyi hizmetin sunduğu kaliteli yaşam ve konforlu bir hizmet ile daha iyi hizmet verecek olan Çay Belediyesi, Çay halkının yaşam kalitesini daha fazla artırarak ilçeye derin bir nefes aldırıyor ve geleceğe umutla bakıyor.