Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,  Taşpınar Mahallesini ziyaret etti.Mahalle Muhtarı Şükrü Büke  ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkanımız Zeybek, Cuma namazı sonrası mahallede incelemelerde bulundu.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,  Taşpınar Mahallesini ziyaret etti.Mahalle Muhtarı Şükrü Büke  ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkanımız Zeybek, Cuma namazı sonrası mahallede incelemelerde bulundu.

          Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e Taşpınar Mahallesine yaptığı ziyarette AK Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ve Birim Müdürleri eşlik etti. Her Cuma’yı bir mahallede kılan ve vatandaşların talep ve önerilerini alan Belediye Başkanımız Zeybek, Kırklar Makamında kıldığı Cuma namazı sonrası belediyenin mahallede yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

EKSİKLERİ YERİNDE GÖRÜYOR, TALEPLERİ DİNLİYOR

         Mahalle muhtarı ve sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkanımız Zeybek, taleplerin kısa sürede çözüme kavuşacağını vurguladı. Zeybek Başkan “Bu haftaki Cuma ziyaretimizi Taşpınar Mahallemizde yapalım istedik. Kırklar Makamı’nda Cuma namazımızı kıldıktan sonra muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle birlikte mahallemizin eksikleri nedir? Talepleri nedir? Onları dinliyoruz. Talep ve eksiklikleri yerinde inceleyerek kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Arkadaşlarımız not aldı. Güzel şehrimizin tüm mahallelerinde büyük bir gayretle çalışarak, her türlü hizmeti götürmek için ekip arkadaşlarımızla yoğun mesai harcıyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru ve rahatı için çeşitli alt yapı ve üst yapı gibi çalışmalar aralıksız devam ediyor. Allah’ın izniyle Afyonkarahisar'ın tüm mahallelerinde Belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe önemli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Görev sürecimiz boyunca hemşehrilerimle iç içe olmaya devam edeceğiz. Halkla birlikte elimizi taşın altına koyacağız. Her anlamda Afyon’umuzu imrenilen bir şehir haline getireceğiz inşallah” dedi.

“BAŞKANIMIZ HALKLA İÇ İÇE”

                AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile mahallelerin eksiklerini tespit ettiklerini söyledi. Tespit edilen talep ve eksiklerin Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek tarafından en kısa zamanda yerine geleceğini söyleyen Yurdunuseven, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Halkla iç içe, eksiklikleri yerinde görerek sorunları çözdüğünden dolayı. Afyon güzel günlere gidiyor. Misafirlerimizi gizemli şehir Afyon’a her zaman bekliyoruz” dedi.AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise bu ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğine dikkat çekerek sorunları yerinde çözen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek “Biz sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz” dedi. 

ZİYARETTEN ÇOK MUTLU OLDUK

         Taşpınar Mahalle Muhtarı Şükrü Büke ise Belediye Başkanı Zeybek’e mahallelerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti. Büke, şöyle konuştu; “Başkanımızın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Mahallemizle ilgili bir takım ihtiyaçlarımız vardı. Sağolsun Başkanımız yakından ilgilendi. Mahalle sakinlerimizin talep ve önerilerini aldı. Başkanımıza, ekibine ve milletvekilimize mahallemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.