Milletvekili Taytak İhsaniye bölgesini ziyaret etti

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet daha sonra İhsaniye ilçesine geçerek, İhsaniye Kaymakamı Semih Doğanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette MHP İhsaniye İlçe Başkanı Mehmet Zeki Sargın, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin ve partililer katıldı. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Doğanoğlu, MHP’li belediye başkanlarından memnun olduğunu ve İhsaniye için elini taşın altına koyduklarını söyleyerek MHP’li Başkanlara teşekkür etti.  Kaymakam Doğanoğlu’nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Milletvekili Taytak, İhsaniye için ne yapılması gerekiyorsa belediye başkanlarımızla beraber elimizden gelen desteği yapmaya hazır olduklarını söyledi.  daha sonra İhsaniye ilçesinde faaliyet gösteren Haşhaşella tesislerini ziyaret ederek yetkililerden tesis hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Taytak Döğer’i ziyaret etti
Heyet daha sonra Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’i ziyaret etti. Belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Demirel, “Belediye başkanlığına seçildiğimiz günden bugüne kadar kısa zamanda vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin büyük bir kısmını Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın ve MHP İl Teşkilatımızın destekleri ile yerine getirdik. Ben kasaba halkı adına size sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Demirel, Milletvekili Taytak’a istek ve taleplerini de iletti.

“Emre Gölü bölgenin cazibe merkezi olacak”
Frig Vadisi'nin Afyonkarahisar sınırları içerisinde kalan kısmında yer alan Emre Gölü'nü de inceleyen Milletvekili Taytak, Vali Gökmen Çiçek’in destekleri ile Emre Gölü’nün, bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Taytak, “3 bin yıllık Frigya'daki Emre Gölü, Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in hayata geçirdiği proje ile yakın bir zaman içerisinde bölgenin cazibe merkezi olacaktır. Bizde MHP heyeti olarak gereken desteği vermeye hazırız. Bölgenin Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri haline geleceğine inanıyorum.” diye konuştu.

Milletvekili Taytak, Kayıhan Belediyesini ziyaret etti
Milletvekili Taytak daha sonra Kayıhan Kasabasına geçerek Belediye Başkanı Ömer Şahin’i ziyaret etti. Başkan Şahin, belediyeye vermiş olduğu desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür etti. Başkan Şahin ayrıca Milletvekili Taytak’tan hayata geçireceği projeler için talep ve istekte bulundu.