Son günlerde, "AFYONHABER" ismini ya da "AFYONHABER"e benzer isim, logo ve domainleri kullanarak; bazı kişi ve kurumlara, firmalara, belediyelere habersiz, sözleşmesiz fatura gönderildiği, ilan-reklam istendiği, ödeme ve para talep edildiğine dair durumlar ortaya çıkmıştır.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

AFYONHABER'DEN
ÇOK ÖNEMLİ
AÇIKLAMA VE UYARI


Son günlerde, "AFYONHABER" ismini ya da "AFYONHABER"e benzer isim, logo ve domainleri kullanarak; "AFYONHABER'DEN GÖNDERİYORUZ" algısı verilerek; bazı kişi ve kurumlara, firmalara, belediyelere habersiz, sözleşmesiz fatura gönderildiği, ilan-reklam istendiği, ödeme ve para talep edildiğine dair durumlar ortaya çıkmıştır.

Bu konuda, tüm kişi ve kurumları, firmaları, belediyeleri uyarıyoruz.

Sizlerden, "AFYONHABER" ya da "BENZERİ-TAKLİDİ OLARAK" ismini, logosunu, markasını, domainini kullanarak fatura kesildiği, ilan reklam istendiği, ödeme-para talep edildiği zaman logosuna, şirketine, muhatabınıza dikkat ediniz, uyanık olunuz.

AFYONHABER.COM olarak, logomuz bellidir, domainimiz www.afyonhaber.com'dur, şirketimiz KARAKTER RADYO TV YAYINCILIK HİZMETLERİ A.Ş., muhatap kişi ise ÖMER ELÇİ'dir.

Bunun dışında oluşabilecek mağduriyetlerden, yanlış ödemelerden logomuz ve şirketimiz sorumlu değildir.

İlgili kişi ve kurumlara önemle duyurulur.




KARAKTER RADYO TV YAYINCILIK
HİZMETLERİ SAN. TİC. A.Ş.

ÖMER ELÇİ

______________________________________