Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Devrim Ölmez, asgari ücretle ilgili bir açıklama yaptı.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Devrim Ölmez, asgari ücretle ilgili bir açıklama yaptı.

Ölmaz, açıklamasında "
Bilindiği üzere Türkiye de Asgari Ücret 2825 TL olarak açıklanmıştır. Genel Başkan ımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nun Asgari Ücretin en az net 3100 TL olması yönünde önerisinin ardından 11 Büyükşehir Belediyemiz 10 İl Belediyemiz 191 İlçe Belediyemiz ve 51 Belde Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimiz de ülke genelinde En Düşük Asgari Ücreti 3.100 TL olarak belirlemiştir. Afyonkarahisar'ımızda da 4 Değerli Belediyemiz Asgari Ücret Atağına Katılmıştır. Dazkırı Belediyemiz, İhsaniye Belediyemiz, Yeşilçiftlik Belediyemiz ve Dereçine Belediyemizde en düşük Ücret Net 3100 TL Olarak belirlenmiştir. Zor şartlar altında görev yapan, hizmet veren, her türlü zorluklar ile mücadele eden kıymetli Belediye Başkanlarımızı tebrik eder, Yeni belirlenen ücretlerin tüm belediye çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Şans verildiği zaman Cumhuriyet Halk Partisi nin neler yapabileceğini, yapılacak ilk seçim de de İktidar olduğumuzda Tüm Türkiye'deki vatandaşlarımızın nasıl rahat bir nefes alacağını bir kez daha göstermiş olduk. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman emekten ve emekçiden yana olmuştur." dedi.