AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki heyet, şehrimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ve Boğaziçi Üniversitesi’nde emniyet mensuplarına saldırı nedeniyle, polise destek için Emniyet Müdürü Ali Temiz’i ziyaret ederek yanlarında olduklarını açıkladılar.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı


AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki heyet, şehrimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ve Boğaziçi Üniversitesi’nde emniyet mensuplarına saldırı nedeniyle, polise destek için Emniyet Müdürü Ali Temiz’i ziyaret ederek yanlarında olduklarını açıkladılar.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcıları Sultan Betül Erişen, Fatih Okyar, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ile birlikte ziyaret turuna çıktı.

STK’ların talep ve önerilerini dinlediler

İlk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Emre Öztürk ve yönetimini, ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ve yönetimini, daha sonra da Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan’ı ve yönetimlerini ziyaret etti. Emek Taksi Durağı çalışanlarını da ziyaret eden heyet, taksici esnafının talep ve önerilerini dinlerken, yeni yerlerinin de hayırlı olmasını diledi.

Polis teşkilatına ‘yanınızdayız’ ziyareti

Heyetin son durağı ise terör örgütü destekçilerinin Boğaziçi Üniversitesinde görevli polislere yapılan ağır hakaret ve fiziki saldırıları dolayısıyla, polislere destek vermek ve yanında olduğunu göstermek için Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’i ziyaret ettiler. Emniyet teşkilatının yanında oldukları mesajını veren heyet, Temiz ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Buradaki ziyarete İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken de katıldı.

Açıkgözoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Heyet Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından önceki dönem AK Parti yönetim kurulu üyesi Eren Açıkgözoğlu’nun yeni iş yerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

“Hükümetimizin desteklerini anlatıyoruz”

Ziyaretlerde bir açıklama yapan AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven şöyle konuştu; Bugün Afyonkarahisar'da sivil toplum örgütleri, odalar ve Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve
Yetimleri Derneği'ni ziyaret ettik. Bununla birlikte Emniyet Müdürümüz Sayın Ali Temiz’i de ziyaret ettik. Bugünkü ziyaretimize Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile başladık. Duvarda kalbime dokunan bir yazı vardı ‘Anneler mutlu olun, bu şehitleri doğuranlar sizlersiniz’ diye yazıyordu. Bunun üzerine kardeşlerimizle her zaman yanlarında olduğumuzu söyleyerek göreve başlayan Emre Öztürk ve ekibini tebrik ettik. Akabinde Muhtarlar Derneğimizi ziyaret ettik. Bugün muhtarlarımız netice itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi mahallenin cumhurbaşkanıdır. Onların talep ve önerileri konusunda onlarla görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonrasında Berberler ve Kuaförler Odamızı ziyaret ettik. Orada da esnaf kardeşlerimize yapılan hükümetimizin yaptığı yardım ve desteklerle ilgili kendilerine bilgi verdik. Bu arada en son Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bank'ın yaptığı Bağ-Kur'dan emekli olma hakkını kazanmış olmasına rağmen prim günü eksikliği olan vatandaşlarımıza verilen kredi hakkında bilgilendirmede bulunduk. Son olarak karınca misali safımız ve yerimiz belli olsun diye Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Bildiğiniz gibi İstanbul'da başlayan Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör ataması sonrasında çıkan olaylar ve içerisinde öğrencilerin olmadığı ve ne alaka ise il başkanlarının katıldığı teröre destek verenlerin bir arada olduğu bir nevi sanki gezi provokasyonunun benzerini yapmaya kalktıkları gösteri ile ilgili polisimizin her zaman yanında olduğumuzu polisimize beraber olduğumuzu göstermek adına kendilerini ziyaret ettik. Afyonkarahisarımızdaki asayiş ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk.


“Tatili fırsata çevirerek esnaf, belediye ve ilçe ziyaretleri yapacağız”

“Meclisimizin tatil olmasını fırsat bilerek Afyonkarahisar'da ve ilçelerimizde İnşallah vatandaşlarımızda buluşacağız” diyen Yurdunuseven, “Hem esnaflarımızı ziyaret edeceğiz, hem odalarımızı ziyaret edeceğiz, hem de ilçe ve belediye başkanlarımızı ziyaret edip talep ve önerilerini dinleyeceğiz. Bu arada salgın konusunda temizlik, maske ve mesafe kuralını lütfen unutmayalım. Fiziki mesafeye dikkat edelim. Bizler bunlara dikkat ederek bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu arada yine taksici kardeşlerimizi de ziyaret ettik. Onlara Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek güzel bir yer yapmış. Yeni yerlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İnşallah çalışmalara başladıktan sonra bir de kahve içmeye gideceğiz. Esnaf kardeşlerimize hükümetimizin yaptığı çalışmaları her gittiğimiz yerde anlattık, anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Bu ülkede, bazı CHP'liler katil polis dediği kadar maalesef katil PKK demiyor”

İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise açıklamasında “Bugün Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Merkez İlçe Teşkilatımız ve milletvekilimiz Sayın İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Şehit Aileleri Gaziler Dul ve Yetimleri Derneğimizi ziyaret ettik. Muhtarlar derneğimizi ziyaret ettik. Aynı zamanda Berberler Odasına giderek esnaflarımızın taleplerini dinledik. Pandemi sürecinde yaşadıkları sıkıntıları dinledik. Talep ve önerilerini aldık. Yine Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör ataması ile ilgili polisimizi fiziki ve sözlü şiddete maruz bırakan terör destekçilerine karşı polisimizin yanında olduğumuzu ifade etmek amacıyla Emniyet Müdürümüz sayın Ali Temiz’i ziyaret ettik. Bu ülkede, bazı CHP'liler katil polis dediği kadar maalesef katil PKK demiyor, diyemiyor.

Yine ziyaretlerimiz kapsamında şehrimizin merkezinde bulunan Emek Taksi durağını ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek taksici esnaflarımıza bir durak yaparak destek verdi. İnşallah yakın zamanda faaliyete başladıklarında tekrardan hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere kahvelerini içmeye gideceğiz Rabbim mahcup etmesin” ifadelerine yer verdi.