Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’la birlikte ilk ziyaretini İscehisar’a gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’la birlikte ilk ziyaretini İscehisar’a gerçekleştirdi.

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile birlikte ilçeye gelerek Belediye Başkanı Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Uysal ve Milletvekili Enginyurt’un ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, İscehisar’ın Mermerin başkenti olduğuna vurgu yaparak irili ufaklı 870 firmada yıllık 3 milyon ton mermer üretilerek dünyanın 114 ülkesine ihraç edildiğinin altını çizdi. Belediyecilik anlamında da ilçemizin hak ettiği yere gelmesi için çalışmalar yapıyoruz. İscehisar’ımızın geleceğine yön verecek projelerimizi hayata geçirmek adına büyük hamleler yapacağız. Bugüne kadar sağlamış olduğunuz destek ve ilk ziyaretinizi ilçemize gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Uysal, “Baba ocağım olan İscehisar’da sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Memleketimizin güzel hizmetlere ihtiyacı var. Yaptıklarımızın yanı sıra yapamadıklarımızın da sorumluluğu ve bilinciyle çalışıyoruz. Yarın “Diyarbakır Annelerini”, 7 Ocakta Konya, akabinde de tüm il ve ilçelerimizi gezeceğiz. Türkiye’deki tüm belediyelere talibiz.” dedi.

Başkan Şahin’e verdikleri söz gereği ilk ziyaretlerini İscehisar’a gerçekleştirdiklerini söyleyen Milletvekili Enginyurt İscehisar’da bulunmaktan ve gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi. Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın tabiriyle iktidar olmaya talibiz. Tüm Türkiye’yi karış karış gezeceğiz demokrasinin merkezi 75 yıllık çınar Demokrat Partiye katılmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapacağımız çalışmalar ile İscehisar’ın hak ettiği değeri görmesini sağlayacağız. Misafirperverlikleri dolayısıyla Belediye Başkanımız Ahmet Şahin’e teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah birliğimizi büyüterek devam ettirsin inşallah.” dedi.

Genel Başkan Gültekin Uysal ile Milletvekili Cemal Enginyurt Belediye ziyareti sonrası halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra, Demokrat Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül, Demokrat Parti İscehisar İlçe Başkanı Yıldırım Mercan, Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar hazır bulundu.