İhsaniye Belediye Başkanı Tunay TÜRKMEN yeni yıl mesajı yayımladı

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu


Belediye Başkanı Tunay Türkmen Mesajında;
Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri beraberinde getirmektedir. 2020 Yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.
Bu yıl ne yazık ki, dünyanın dört bir yanında ve ülkemizde devam etmekte olan bir pandemi sürecini yaşıyoruz. 
Temennimiz odur ki, yeni yılda inşallah tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıktan kurtuluruz ve bir an evvel eski sağlıklı günlerimize döneriz.
 
Her yıl olduğu gibi 2021 yılında en büyük güvencemiz, milletimizin birliğe, beraber yaşamaya ve kardeşliğe olan tartışılmaz inancıdır.
Bu inancın önüne set çekecek, bu inancı sulandıracak ve vatandaşlarımızın umutlarını kıracak bütün gelişmelerin, bütün girişimlerin ve hesapların karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz. Gençlerin işsiz olmadığı, işçinin alın terinin karşılandığı, emeklinin refah ve huzur içinde yaşadığı, çocuklarımızın çağdaş ve evrensel eğitimle büyüdüğü, şehit haberleriyle yüreğimizin yanmadığı, anaların ağlamadığı, umutla baktığımız yeni bir yıl yaşamayı diliyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, bütün hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi