Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

İYİ PARTİ SUSUZ BELDESİNE'DE ATAMA YAPTI
Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığına bağlı Susuz Beldesi İYİ Parti Belde Baskanligi ataması gerçekleştirildi.
Susuz Belde Başkanlığına Sedat KÖSEM atandı.Belde Başkanına atama yazısını takdim eden Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Burhanettin BUĞA"Bu gün Afyonkarahisar'ımızın gözde Beldelerinden Susuz'da partimizin Belde Başkanını belirledik ve atamasını yaptık.Ekonomik krizin had safhada olduğu şu süreçlerde İYİ Parti'nin iktidarıyla refah seviyesi yüksek ve müreffeh bir ülke bizleri beklemektedir. Bu minvalde;beşinci Belde Başkanlığımızın teşkilatlanmasini tamamladık.Bu gücü bize hemşehrilerimiz veriyor.Vatandaşlarımızın teveccühü bize en büyük destektir. Susuz Beldemizin Belediye Başkanının İYİ Parti'den olması için var gücümüzle çalışacağız"dedi.
Afyonkarahisar Susuz Belde Başkanı olarak atanan Sedat KÖSEM'de "Beldemize yapılan atama ile şahsımı onurlandıran İYİ Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Beldemizdeki seçmenlerin ilk yerel seçimlerde Partimizi tercih edeceklerine inanıyorum.Merkez İlçe Başkanımızın da belirttiği üzere ,Türk Milliyetçiliğinin iktidarına emin adımlarla yürüyoruz,bayrağımızı Susuz Beldemizde dalgalandırmak için bütün mesaimizi harcayacağız" dedi.
BUĞA ve KÖSEM atama belgesi takdiminden sonra birlikte " Türkiye İYİ olacak,Afyonkarahisar İYİ olacak,Susuz İYİ olacak" sloganıyla sözlerini bitirdiler.