ZEYBEK BAŞKAN ANKARA’DAN SESLENDİ: “MISRİ MAHALLESİ MÜLK SAHİPLERİ KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ İLK AĞIZDAN DİNLEYECEK” 

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

ZEYBEK BAŞKAN ANKARA’DAN SESLENDİ: “MISRİ MAHALLESİ MÜLK SAHİPLERİ KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ İLK AĞIZDAN DİNLEYECEK” 

                Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen ile bir araya geldi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’in de katıldığı toplantıda Mısri Mahallesi’nde hayata geçecek 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesinde gelinen aşama değerlendirildi.

                Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, halkımızın kafasında oluşan belirsizlikleri ve soru işaretlerini ortadan kaldırma adına önümüzdeki hafta Mısri Mahallesi’ndeki mülk sahiplerinin katılımıyla bir toplantı düzenleyeceklerini açıkladı.

“KULAKTAN DOLMA BİLGİLERE RAĞBET ETMEYİN”

                30 Aralık Çarşamba günü saat 11:00’de Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenecek toplantıya Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen’in yanı sıra Çevre Şehircilik Bakanlığı yetkilileri başta olmak üzere TOKİ yetkilileri ve ilgili daire müdürlerinin katılacağını ifade eden Başkan Zeybek; bu toplantıda verilecek bilgilerin birinci ağızdan halkımıza aktarılacağını, kulaktan dolma bilgilere rağbet edilmemesi gerektiğine dikkat çekti.

                Kentsel Dönüşüm’de gelinen aşamanın değerlendirildiği Ankara temaslarının verimli geçtiğine dikkat çeken Başkan Zeybek, yıllardır sürüncemede kalan konunun çözülerek şehrimize değer katacağını ifade etti.

                Başkan Zeybek;  Mısri Mahallesi’ndeki tüm mülk sahiplerini, 30 Aralık Çarşamba günü saat 11:00 AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenecek toplantıya davet etti.