AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Afyonkarahisar İl Başkanımız Uluçay’a güveniyoruz” dedi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Afyonkarahisar İl Başkanımız Uluçay’a güveniyoruz” dedi.


Kandemir: Uluçay’a güveniyoruz


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, video konferans yöntemiyle AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. “İl Başkanımız Uluçay’a güveniyoruz” diyen Kandemir “Afyonkarahisar’da çok güçlü bir yönetim oluşturulmuş” ifadelerine ye verdi.

Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in başkanlık yaptığı video konferans toplantısına, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve teşkilat mensupları katıldı.

“Afyonkarahisar’ın yarınları için çalışacağız”

Toplantıda konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 21 Kasım 2020 tarihinde 7. Olağan Afyonkarahisar İl kongresini gerçekleştirdiklerini ifade ederek şöyle dedi;  
29 Eylül de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve sizlerin tensipleri ile asaleten göreve başlayarak 21 Kasım tarihinde yaptığımız kongremizde de yönetim kurulumuzu belirledik. Hemen akabinde esnaflarımızı ziyaretlere başladık. Burada bütün yönetim kurulu üyelerimiz tek tek esnaflarımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini alıyorlar. Bununla ilgili de raporumuzu hazırlayarak Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Bu toplantı vesilesiyle tüm arkadaşlarımızı tanıma fırsatını bize yaşattınız. Bizlerde sizlerden aldığımız güçle Afyonkarahisar’da çok iyi noktalarda hizmet vereceğimize inanıyoruz. Şehrimize bir çivi çakmanın arzusu ve mücadelesi içindeyiz. Afyonkarahisar’ın yarınları için çalışacağız ve gençlerimize yaşanabilir bir Afyonkarahisar bırakacağız. Buradan tekrar tekrar kongremize video konferans yoluyla teşriflerinden dolayı başta sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, sizlere, Genel Merkez teşkilatımıza, koordinatörlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.

“Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum”

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı İl Koordinatörü Kurtcan Çelebi açıklamasında, “Yeni yönetim kurulumuz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hüseyin Ceylan Uluçay başkanımız başkanlığında gayret ve samimiyetle çalışacaklarına inancımız tamdır. Ben yeni yönetim kurulu üyelerimize Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

“Afyonkarahisar çok güçlü siyasiler çıkarmış bir il”

Genel Merkez Bölge Koordinatörü Metin Bulut da konuşmasında, “Çok güzel bir ekip oluşturmuş Hüseyin Ceylan Uluçay başkanımıza ben çok teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar teşkilat olarak koordinatörü olduğum illerden bir tanesi. Çok güçlü siyasetçiler çıkartmış bir şehir. Öyle görünüyor ki bu gelenek devam edecek. Çünkü listede güçlü isimler var. Bu ekibin çok güzel işlere imza atacağına inancım tamdır. Muhalefetin meclisteki durumunu görüyorsunuz. Bunlar bugün imkân görmemişten böyle bir şey yapıyorlar. Rab’bim bunlara imkân gösterse neler yapacaklarını ben düşünemiyorum. Bu yüzden 2023 hakikaten çok kritik. Çok daha dikkatli olmamız gereken, teyakkuz halinde olmamız gereken bir yıl” ifadelerine yer verdi.

“Sezen çok sevdiğim yol arkadaşlarımdan biridir”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir de bir konuşma yaptı. “Afyonkarahisar'da çok güzel ve çok güçlü bir yönetim oluşturulmuş” diyen Kandemir sözlerine şöyle devam etti; Ben şu anda Afyonkarahisar ekibini görerek çok mutlu oldum. Ben burada önceki dönem il başkanımız Hüseyin Sezen’i de anmak istiyorum. Çok sevdiğim yol arkadaşlarından birisi olan Sezen başkanım partimize büyük destekler vermiş ve il başkanlığı döneminden iyi bir noktaya getirmiştir. Şu anda Afyonkarahisar adeta yüzde 68 oy alarak ulaşılması güç bir hedefe ulaşmıştır. Afyon'un çok daha üst seviyelere çıkacağına inanıyorum. 2021 yılına çok ciddi bir performans ile girmemiz lazım. 18 ilçemiz var. Bu ilçelerle beraber güçlü bir kadro ile Afyonkarahisar’ın tozunu almamız lazım.

“Uluçay’a çok güveniyoruz”

Kandemir sözlerini, “İl Başkanımız Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay’a çok güveniyoruz. 2021 de çok sağlam bir çalışma çıkaracağınıza inanıyorum. Önümüzdeki bir ayı planlama olarak geçirmemiz lazım. Afyon’da yüzde 68 oy aldık. Bu ciddi bir rakamdır. Zaten Afyonkarahisar AK Parti siyaseti açısından farklı bir yerdedir. Hep birlikte şehrimizi daha iyi bir noktaya getireceğiz. En kısa zamanda bir araya gelip sizlerle tanışmak plan program yapmayı gönülden arzu ediyorum” ifadeleri ile noktaladı.