DİNAR Belediyesi ilçedeki çalışmalarını durmaksızın yoğun çalışma temposunda devam ettirirken bir yandan da araç filosunu yenileyerek yeni araçları ilçeye kazandırıyor.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

DİNAR Belediyesi ilçedeki çalışmalarını durmaksızın yoğun çalışma temposunda devam ettirirken bir yandan da araç filosunu yenileyerek yeni araçları ilçeYe kazandırıyor.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın girişimleri ve Milletvekili Ali Özkaya’nın destekleri sonucu Türkiye Belediyeler Birliği tarafından (TBB) tarafından belediyeye sıfır kilometre BMC marka damperli kamyon hibe edildi.





Hibe kamyonun belediyemize teslim edilmesinin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “ Dinarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için, halkımızın sıkıntılarını gidermek için çalışmalarımıza istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Aynı zamanda araç filomuzu da güçlendirmeye devam ediyoruz. Başta kamyonu hibe eden Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Fatma Şahin'e, Birlik Sekreteri Birol Ekici'ye ve kamyonun belediyemiz araç filosuna kazandırılmasında emeği geçen Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hibe kamyonumuz ilçemize ve belediyemize hayırlı olsun.” dedi.