Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu



Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban, İl Özel İdaresi 2021 yılı bütçesinin 168 Milyon 500 Bin TL olarak belirlendiği toplantıda bütçeyle ilgili yaptığı konuşmada “Bir aylık çalışmanın sonucunda belirlenen 168 Milyon 500 Bin TL’lik bütçe ile köylerde ikamet eden vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak ve çağın gereklerine uygun hizmetler yapmayı hedefliyoruz. Bu çerçevede köylerimizde sürdürdüğümüz altyapı hizmetlerinin yanında turizm başta olmak üzere eğitimden spora, sağlıktan tarıma kadar birçok kamu yatırımı, kültürel ve sosyal içerikli hizmetlerin de içerisinde yer alamaya gayret ediyoruz. 

2021 Yılı bütçesinin belirlenmesinde kasım ayı boyunca yoğun bir süreç yaşadıklarını kaydeden Başkan Çoban, “Plan Bütçe Komisyonumuza ve bu süreçte komisyon çalışmalarına destek veren Genel Sekreterimize, Birim Müdürlerimize, İlgili Kurum Müdürlerimize ve Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 2021 yılındaki çalışmalarımıza olanak sağlayacak bütçemizin ilimize hayırlı olmasını diliyorum” Şeklinde konuştu.

İl Özel İdaresi 2021 Yılı Mali Bütçesinin görüşüldüğü İl Genel Meclisi Kasım ayı olağan toplantıları, Meclis Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında yapılan son birleşimle tamamlandı.

Toplantıya; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, İl Genel Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı.

Plan Bütçe Komisyonunun Kasım ayı boyunca ihtisas komisyonları, ilgili kurum müdürleri ve İl Özel İdaresi birim müdürleriyle yaptığı yoğun çalışmalar neticesinde İl Özel İdaresi 2021 yılı mali bütçesine son şekli verildi. Plan Bütçe Komisyon raporunu meclise sunan Komisyon Başkanı Şener Çalışan, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi 2021 Yılı Mali Bütçesinin, komisyonca 168 Milyon 500 Bin TL olarak belirlendiğini ifade etti.

Komisyon raporunun okunması ve üye görüşlerinin alınmasının ardından meclis oylamasına sunulan 168 Milyon 500 Bin TL’lik Plan Bütçe Komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.