İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki İYİ Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Yavrusu Mehmet Akif için Destek ZamanıAfyonkarahisar'ın Yavrusu Mehmet Akif için Destek Zamanı

 

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberindeki İYİ Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser tarafından sosyal mesafe kuralına uygun şekilde ATSO Meclis Salonu’nda ağırlanan heyette İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Hocaoğlu, Ahmet Hastürk, Harun Sağlam, Kadir Delikanlı, İl Teşkilat Başkanı Celal Bursalıoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Öznur Hız, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Eyüp Hasırcıoğlu, İl Gençlik Politikaları Başkanı Filiz Kandemir, İl Basın ve Medya İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Halil Erdin, İl Turizm ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Adar, Hukuk Danışmanı Yalçın Düzağaç, Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selahattin Mühsürler ve İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Enes Kamburoğlu da hazır bulundu.

 

Ziyarette konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “Bizler 2017’de İYİ Parti hareketini Afyon’da kurduk. Siyasette kazanmak hedefiyle yola çıktık. İlçelerimiz ve beldelerimizde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonumuz’un gözbebeği kurumlarından birisi. Odanız’ın üyeleri, ekonomimize katma değer sağlıyor, Afyonkarahisar ekonomisine büyük katkı sağlıyor” dedi.

 

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, İYİ Parti heyetine teşekkür ederek “Yeni Yönetim Kurulunuz hayırlı olsun. Muhammet Bey ile biz yaklaşık 30 senedir tanışırız, ticaret yaparız. Kendisini tanıdığımdan bu yana hep siyasetin içinde oldu. Sizlere nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Biz de 45 yıldır arkadaş olduğumuz Hüsnü Bey ile birlikte 11 yıl önce memleketimizin tüccarının, sanayicisinin sorunlarını çözmek ve onlara hizmet etmek amacıyla Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nda yer aldık. Bunun ilk 7 yılı Yönetim Kurulu Üyesi olarak, son 4 yılı da Meclis Başkanı olarak görev alıyorum” diye konuştu.

 

Merdivenci’nin ardından söz alan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise “Partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Ülkemiz için çalışan ne kadar parti varsa, ne kadar rekabet varsa, vatandaşımızın aldığı hizmet o kadar iyi olur. Bizi ziyaret eden siyasi partilerimize sıkıntılarımızı ve çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Genel Kurulunuz’dan sonra oluşan Yönetim Kurulu’nda yer alan sizleri tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.