Başkan Koyuncu ile hem Emirdağ hem de OSB gelişiyor

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun girişimleri ile Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi her geçen gün büyümeye, istihdam ve gelir sağlayacak yatırımlara devam ediyor. İlçe de faaliyet gösteren Şahansuyu Sondaj ve Sulama Sistemleri firması OSB’ye 12 Milyon TL'lik yatırımla yaklaşık 30 kişilik istihdam sağlayacak fabrika için temel atma töreni düzenlendi.

 

Emirdağ Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen Şah Boru fabrikasının temel atma törenine Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Afyonkarahisar İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe, OSB Müdürü Oğuzhan Şamil Çil, OSB Kamulaştırma Sorumlusu Mehmet Serdar Lökçü, OSB Müteşebisleri ve diğer misafirler katıldı. Temel atma töreni Koronavirüs tedbirleri altında gerçekleşti. Yatırım Şah Boru Tic. San. Ltd. Şti. ortaklarından İsmail Şahansuyu, Mustafa Şahansuyu ve Aykut Demiral tarafından gerçekleşecek. 12 Milyon TL'lik yatırım faaliyete geçtiğinde ilk etapta 30 kişiye istihdam sağlanacak daha sonra bu sayı 60’ya yükselecek.

 

“Tüm yatırımcılarımızı Emirdağ Organize Sanayi Bölgesine bekliyoruz”

Emirdağ OSB’de yatırımların devam edeceğini söyleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Belediye başkanlığı görevine geldiğimiz günden itibaren Emirdağ OSB’ye yatırımcı çekmek için yoğun bir şekilde çalışma gerçekleştirdik. Şimdiye kadar önemli firmalar OSB’ye yatırım gerçekleştirdi. OSB’miz gün geçtikçe büyümeye, gelişmeye ve istihdam yaratmaya devam ediyor. Bugünde ilçemizde faaliyet gösteren Şahansuyu Sondaj ve Sulama Sistemleri firma yetkilileri ile beraber önemli bir yatırım için temel atma töreni gerçekleştirdik. Türkiye ve Avrupa’ da faaliyet gösteren değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılarımızı Emirdağ Organize Sanayi Bölgesine bekliyoruz. Biz her zaman onların yanındayız. ”