AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti'mizin İktidar Oluşunun 18. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti'mizin İktidar Oluşunun 18. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.



İŞTE O MESAJ...



 

14 Ağustos 2001 tarihinde Afyonkarahisar’da temelleri atılan partimiz, kurulduğu günden bugüne kadar milletimizin büyük teveccühüne mazhar olmuştur. AK Partimiz,

3 Kasım 2002 tarihinde, bundan 18 yıl önce katıldığı ilk seçimden büyük bir başarı ile çıkarak tek başına iktidar olmuştur.



 Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde 2002 yılından itibaren yapmış olduğu reformlar ve yatırımlar sayesinde bu başarısı daim olmuş ve 6 genel seçim, 4 mahalli seçim, 3 referandum seçimi ve 2 de Cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere girdiği 15 seçimden de başarıyla çıkmıştır.



AK Partimiz; 3 Kasım 2002'de iktidar olduğu günden günümüze kadar 18 senedir her zaman milletimize hizmet etmeyi vazife olarak bilmiştir.



Partimiz, vatandaşlarımızdan aldığı bu güç ve kararlılıkla ülkemizin kalkınması, vatandaşlarımızın refah seviyelerinin yükseltilmesi adına son 18 yılda muazzam yatırımları ve önemli reformları gerçekleştirerek halkımızın hizmetine sunmuştur.

 

AK Parti'miz 18 Sene Boyunca Birçok Engellerle Karşılaştı…

 

Partimiz iktidara geldiği 3 Kasım 2002'den itibaren 18 senede birçok engellemelerle karşı karşıya kaldı. 2007 senesinde Genelkurmay Başkanlığının

e-muhtırası, 2008 senesinde Anayasa Mahkemesinde AK Parti'nin kapatılması davası,



2012'de 7 Şubat MİT hadisesi, 2013 senesinde Gezi Olayları, 2016'da FETÖ'nün hain darbe girişimi gibi bütün bu hadiseleri Partimiz; milletimizin büyük teveccühü ile bertaraf etmiştir.

 

Milletin Partisi olan AK Parti; ilk günkü aşkla ve inançla 18 yıldır aziz milletimizin her daim gönlünü kazanmıştır. Çünkü AK Parti'de asıl gaye halka hizmettir. Halka hizmet ise Hakk'a hizmet demektir.

 

AK Parti'miz inşallah bu aşk ve inançla gönüller kazanarak 2023 seçimleri için çalışacak ve Allah'ın izniyle bundan önceki 15 seçimde olduğu gibi yine seçimleri kazanacaktır.

 

Bu düşüncelerle; AK Partimizin iktidarının 18. sene-i devriyesini gönülden tebrik ediyor, bütün teşkilat mensuplarımıza; 2023, 2053, 2071 ve 2099 hedefleri doğrultusunda milletimize hizmet etme yolunda üstün muvaffakiyetler diliyorum.  

                                                                                         

                                                                                         Prof. Dr. Veysel EROĞLU