Çorum FK deplasmanı sonrasında Afjet Afyonspor teknik direktörü Özgür Zengin'den açıklamalar..

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'ın Gururu Münevvere Yılmaz, Trisome Games'de Zirveye KoştuAfyonkarahisar'ın Gururu Münevvere Yılmaz, Trisome Games'de Zirveye Koştu

Çorum FK deplasmanı sonrasında Afjet Afyonspor teknik direktörü Özgür Zengin'den açıklamalar...





Bizim için her maçın hikayesi farklı. Sezon boyunca tüm karşılaşmaların öncesi ve sonrasını analiz ederek, emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Özellikle ligin başında, tam olarak hazır olmadığımız bu dönemde rakiplerimizden alacağımız puan ya da puanlar çok önemli.



Şu an en önemli eksiğimiz takıma sonradan katılan transferler ve sezon öncesi hazırlık sürecinin yeterli seviyede olmaması nedeniyle fiziksel gücümüzü maçın geneline yayamamak. Son transferlerin de dahil olmasıyla takım savunması ve hücum organizasyonları anlamında daha iyi olacağımıza eminim.



Başlarken de söylemiştim, lig devam ederken bunu tamamlamak çok kolay değil ve hedef olarak BAY haftasından sonraki İnegöl maçını göstermiştim. İnegöl maçıyla takımımız daha hazır hale gelecektir.



Çorum maçının zor geçeceğini biliyorduk.

Karşımızda şampiyonluk parolasıyla bu lig için iyi bütçe harcayarak takım kurmuş ve en önemlisi sezona hazırlık dönemi geçirerek girmiş bir takım vardı.



Yine de Çorum maçında rakibi analiz ettiğimizde istediğimiz oyun planını kısmen de olsa sahaya yansıtabildik. Bu maçtaki en önemli artımız takım savunmasında verdiğimiz doğru duruş ve geçişlerdeki hızlı hücumlarla sonuçlandırma planımızın oyuncularımız tarafından sahaya yansıtmasıydı.



Nitekim golü de öyle bulduk. 2. ve 3. golleri de bulacak pozisyonlara girdik ama olmadı.



Her geçen gün fiziksel güç, kuvvet ve kompakt oynama becerilerini geliştiriyoruz.

Bu maçta defansta daha kontrollüydük. Hücumda daha üretkendik .

Bu oyun yapısını üzerine koyarak devam ettireceğiz..