Sağlık Bilimleri Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ile Kadın Kültür Evleri proje ekibi ile görüştü.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Sağlık Bilimleri Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ile Kadın Kültür Evleri proje ekibi ile görüştü.  




Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Genel Sekreter Öğr. Gör. Kutay Erşen ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Kadın Kültür Evleri Komisyon Üyesi Filiz Özden Yılmaz da hazır bulundu.



AFSÜ kadınlara danışmanlık hizmeti sunacak

Görüşmede, kadınların sosyalleşmelerinin yanı sıra bilgi birikimlerini artırmalarının da hedeflendiği Kadın Kültür Evleri projesine AFSÜ’nün de oluşturulacak akademik çalışma grubu ile destek vermesi ile ilgili süreçler masaya yatırıldı. Bu kapsamda AFSÜ personelinin, projede yer alan Kadın Akademilerinde, çocuk sağlığı ve hastalıkları, yenidoğan, psikiyatri, çocuk psikiyatrisi, kadın hastalıkları, aile hekimliği, halk sağlığı ve benzeri alanlarda eğitim ve danışmanlık hizmeti vermesi planlanıyor.



Kadın Kültür evleri ücretsiz hizmet sunacak

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in ve eşleri Sümeyra Çiçek’in girişimleriyle 24 Temmuz tarihi itibariyle Afyonkarahisar’ın bütün ilçelerinde Kaymakamlıklar ve Belediye Başkanlıklarının iş birliğiyle kurulmaya başlanan Kadın Kültür Evlerinde, kadınlara yönelik sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerin yine kadınlar tarafından ve ücretsiz olarak verilmesi hedefleniyor. Rektörü Prof. Dr. Okumuş, kurulan Kadın Kültür Evlerine sağlıklı toplum sağlıklı aile anlayışı doğrultusunda tam destek vereceklerini ifade ederek, nazik ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti.