Yönetim belirsizliği nedeniyle transfere geç başlayan ancak kısa zamanda çok yol alan Afjet Afyonspor’da kadro şekillendi.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Yönetim belirsizliği nedeniyle transfere geç başlayan ancak kısa zamanda çok yol alan Afjet Afyonspor’da kadro şekillendi.



Afjet Afyonspor’da transferin son gününde takıma dahil edilen Aykut Uluç’la birlikte toplam 32 futbolcuya lisans çıkartıldı.

Geride kalan üç haftalık dilimde 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Afjet Afyonspor’da kadro şekillendi. Afjet Afyonspor’da 2019-2020 futbol sezonunda 32 futbolcuya lisans çıkartıldı.



Lisans çıkartılan futbolcuların isimleri şu şekilde:

Ahmet Daş, Anıl Atağ, Aykut Uluç, Bora Taşdemir, Cihan Özkara, Emre Tosun, Ferhan Evren, Ferit Erişçi, Furkan Özen, Furkan Şahin, Gökdeniz Varol, Görkem Güven, Hacı Mustafa Karabulut, Hasan Kutlu, Kaan Baysal, Mahmut Boz, Mehmet Doğan, Mehmet Özdıraz, Mert Kaya, Mert Polat Keklik, Nazmi Candoğan, Okan Yıldız, Onur Ramazan Toprak, Ramazan Kuzu, Savaş Tağa, Semih Ceylan, Seyfettin Anıl Yaşar, Veli Kızılkaya, Veysel Karani Ünal, Yavuz Selim Tek, Yusuf Acer, Yusuf Emre Kasal



REKABET KIZIŞACAK

Uzun lig maratonunda her futbolcuya ihtiyaç duyacak olan Teknik Direktör Özgür Zengin’in kadro genişliğinde nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenirken, ilk 18’de yer almak isteyen futbolcular arasında da rekabet kızışacak.

Birçok oyuncunun takıma yeni katılması nedeniyle uyum sorunu gözlerden kaçmazken, haftalar ilerledikçe bu eksiklik giderildiğinde forma rekabetinin daha da kızışması bekleniyor.



Kaynak: Türkeli Gazetesi / Yasin AY